Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
ö....p
Feyza hanım daha önce dört kez deneyip hiç bir terapisti beğenmemişler birisi olan beni,ilk seansta aradığımı bulduğumu hissetdi.Zaten tavsiye üzerine gittim kendisine ama bu kadar memnun olacağımı tahmin bile edemezdim.Bir çok anksiyetemi yenmemi sağladı ve hala devam ediyoruz sırayla tüm sorunlarla baş etmeyi öğreneceğime inancım tam.
a....b
Geçmiş travmalarımdan dolayı başvurdum. 5-6 seans oldu gideli. İnanılmaz iyi gidiyor sürecim. Memnunum kendisinden. Ailecek kendisine gidiyoruz. İlk defa böyle bir danışman gördüm. Çoğu şeyi atlattım. Herkesin desteğe ihtiyacı var. Bence herkes gitmeli. Daha az sinirleniyorum. Artık sayesinde sakinim.
i̇...y
çok çaresiz bunalmış ve ayrık hissediyordum Feyza hanımla görüşmeye başladıktan sonra taşlar yerine oturmaya başladı. gerek terapi sonrası önerileri gerek terapi anı hep kurtarıcım oldu.Seanlarımız hâlâ devam etmesine rağmen hayatımda değişmeye başlayan çok şey oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
f.....
Feyza hanım ile oldukça verimli gecen bir terapi sürecindeyiz. 2 aydır , haftada 1 gun olacak sekilde gorusuyoruz. Kendisi ile bilinçaltı travmalarımı aşıp, kendim ve cevrem ile daha sağlıklı iletişim kurabileceğime inanıyorum.
ö....a
Feyza hanımla seansa başladığım günden itibaren kendimi daha iyi hissediyorum. Kendim için bir adım atmış olmamın dışında aradığım terapisti bulmuş olmanın verdiği mutluluk çok konforlu hissettiriyor.
i.....
Feyza hanım ile iki aydır terapi sürecindeyiz. Kendimin gerçekten anlaşıldığını hissediyorum terapi bittikten sonra olumlu ve kalıcı etkilerini üzerimde hissetmeye devam ediyorum. Hayatımla ilgili cevap bulamadığım sorulara cevap bulmamda yardımcı oluyor.
ba...r
EMDR bir sanatsa Feyza Hanım sanatçının ta kendisidir. İlk gittiğimde hayata küsmüş bir vaziyetteydim. Sayesinde yeniden doğdum. Hepsi Feyza Hanım ve EMDR terapisi sayesinde.
Feyza ile tanışmadan önce her şeyin üstesinden gelebildiğime inanıyordum fakat gelemediğim ve bunların bana yük olduğunu anladım. Sonrasında Feyza ile seanslarımız başladı ve bu yükü üstümden atmamda çok yardımcı oldu.
Gerçekten sıcakkanlı ideal bir arkadaş ve danışman her konuda bana yardımcı oldu. Kendimi ne kadar tanısamda daha iyi tanımama ve öyle hareket etmeme yardımcı oldu.
Duygularımı idare etme kısmında zorlandığım için terapiye başlamıştım. Feyza hanımla kökenlerine inerek duygularımı kontrol etmeyi öğreniyorum.
a....a
Ben kendime dair bazı sorunlardan dolayı feyza nur yazıcıyı tercih ettim ve kısa sürede çok gelişme kaydettik konuşma,yönlendirme,çözüm bulma konusunda harika bir terapist terapi sürecimiz harika ilerliyor
Feyza Nur Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Nur Yazıcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Feyza Nur Yazıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Feyza Nur Yazıcı adresi nerede?Feyza Nur Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye, İsmet İnönü-1 Blv No:51 D:13 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Nur Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyza Nur Yazıcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyza Nur Yazıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Nur Yazıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Feyza Nur Yazıcı hangi dilleri konuşuyor?Feyza Nur Yazıcı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Nur Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Nur Yazıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Nur Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Feyza Nur Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Nur Yazıcı hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Nur Yazıcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.