Hoşnudiye, İsmet İnönü-1 Blv No:51 D:13, Tepebaşı, Eskişehir

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +19 daha fazla

Aile Rehberliği

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı

Merhaba, ben Psikolojik Danışman Feyza Nur Yılmaz Yazıcı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun, 7 yıl mesleki tecrübesi olan bir Psikolojik Danışmanım. EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Regresyon Terapisi eğitimlerimi tamamlayarak mezun olduğum günden beri seanslarımı sürdürmekteyim. Bilişsel davranışçı terapi ekolüne yakın olmakla birlikte esnek ve eklektik yöntemlerle ilerletiyorum. Meslek etiği ve ahlakı konusunda katı olmakla birlikte yöntem ve teknikler konusunda katı değilim, danışanlarımla birlikte, danışanlarımın ihtiyaçları doğrultusunda ilerliyorum. Kendim hakkında kesin olarak söyleyebileceğim şey "kabul edici ve kucaklayıcı biri olduğum'dur. Bizim işimiz yargılamak değil, anlamak, danışanın farkındalığını artırmak ve kendi yolunda yürümesi için cesaretlendirmek.

Röportaj

Ö
Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Yetişkin Terapisi

Feyza hanım daha önce dört kez deneyip hiç bir terapisti beğenmemişler birisi olan beni,ilk seansta aradığımı bulduğumu hissetdi.Zaten tavsiye üzerine gittim kendisine ama bu kadar memnun olacağımı tahmin bile edemezdim.Bir çok anksiyetemi yenmemi sağladı ve hala devam ediyoruz sırayla tüm sorunlarla baş etmeyi öğreneceğime inancım tam.

Geçmiş travmalarımdan dolayı başvurdum. 5-6 seans oldu gideli. İnanılmaz iyi gidiyor sürecim. Memnunum kendisinden. Ailecek kendisine gidiyoruz. İlk defa böyle bir danışman gördüm. Çoğu şeyi atlattım. Herkesin desteğe ihtiyacı var. Bence herkes gitmeli. Daha az sinirleniyorum. Artık sayesinde sakinim.

I
Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Bireysel Terapi

çok çaresiz bunalmış ve ayrık hissediyordum Feyza hanımla görüşmeye başladıktan sonra taşlar yerine oturmaya başladı. gerek terapi sonrası önerileri gerek terapi anı hep kurtarıcım oldu.Seanlarımız hâlâ devam etmesine rağmen hayatımda değişmeye başlayan çok şey oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Feyza hanım ile oldukça verimli gecen bir terapi sürecindeyiz. 2 aydır , haftada 1 gun olacak sekilde gorusuyoruz. Kendisi ile bilinçaltı travmalarımı aşıp, kendim ve cevrem ile daha sağlıklı iletişim kurabileceğime inanıyorum.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Feyza hanımla seansa başladığım günden itibaren kendimi daha iyi hissediyorum. Kendim için bir adım atmış olmamın dışında aradığım terapisti bulmuş olmanın verdiği mutluluk çok konforlu hissettiriyor.

I
Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Feyza hanım ile iki aydır terapi sürecindeyiz. Kendimin gerçekten anlaşıldığını hissediyorum terapi bittikten sonra olumlu ve kalıcı etkilerini üzerimde hissetmeye devam ediyorum. Hayatımla ilgili cevap bulamadığım sorulara cevap bulmamda yardımcı oluyor.

Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Bireysel Terapi

EMDR bir sanatsa Feyza Hanım sanatçının ta kendisidir. İlk gittiğimde hayata küsmüş bir vaziyetteydim. Sayesinde yeniden doğdum. Hepsi Feyza Hanım ve EMDR terapisi sayesinde.

Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Feyza ile tanışmadan önce her şeyin üstesinden gelebildiğime inanıyordum fakat gelemediğim ve bunların bana yük olduğunu anladım. Sonrasında Feyza ile seanslarımız başladı ve bu yükü üstümden atmamda çok yardımcı oldu.
Gerçekten sıcakkanlı ideal bir arkadaş ve danışman her konuda bana yardımcı oldu. Kendimi ne kadar tanısamda daha iyi tanımama ve öyle hareket etmeme yardımcı oldu.

Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Bilişsel Davranışçı Terapi

Duygularımı idare etme kısmında zorlandığım için terapiye başlamıştım. Feyza hanımla kökenlerine inerek duygularımı kontrol etmeyi öğreniyorum.

Konum: Psk. Dan. Feyza Nur Yazıcı Bireysel Terapi

Ben kendime dair bazı sorunlardan dolayı feyza nur yazıcıyı tercih ettim ve kısa sürede çok gelişme kaydettik konuşma,yönlendirme,çözüm bulma konusunda harika bir terapist terapi sürecimiz harika ilerliyor