Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Modern Aile Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stres Yönetimi
Zaman Yönetimi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Modern Aile Danışmanlık
Aile Danışmanlığı eğitimini Atılım Üniversitesi’nde aldı ve sonrasında çiftlerle nörobiyolojik yaklaşımla çalışmak için PACT Terapisi eğitimini Stan TATKİN’den aldı ve şu anda çiftlerle PACT Çift Terapisi yaklaşımı ile çalışmaktadır.
Ayrıca, 3 yıllık bir eğitimi sürecini kapsayan Transaksiyonel Analiz Terapisi eğitimini aldı. Yetişkinlerle bireysel çalışmalarında Transaksiyonel Analiz Terapisi yaklaşımı ve Polivagal Teori perspektifinde sinir sistemi ve mindfulness odaklı çalışmaktadır.
Hollandalı terapist Eline Snel Academy (AMT)’den Çocuk ve Ergenler için Mindfulness Eğitimini tamamladı ve 5-19 yaş çocuk ve gençlerle bireysel ve grup olarak Mindfulness ve sanat terapisi odaklı çalışmalar yapmaktadır.
gü...z
Feyza hanımla tanıştığımızda ruh dünyam karışıktı ve ben kendimi anlayamıyordum.Bu süreçte bu karmaşıklığı aydınlatmakta yanımda bir yoldaş oldu.Duygularımı anlamamda oğlumla ilişkimde verdiği destek bize çok iyi geldi.Ayrıca oğlumun tabiriyle kurbağa çalışmaları yaptılar.Oğlumda Feyza ablasına severek geldi.Yanımızda olduğu ve verdiği desteği hep hissettim
Feyza hanımla ilk tanışmamız, yakın bir arkadaşımın kaybının ardından yaşadığım sıkıntılar nedeniyle oldu. Yas danışmanlığı kısa sürede bireysel danışmanlığa dönüştü. Kendimi yeniden keşfetme ve tanımlama yolculuğumda halen en büyük yardımcım. Sonrasında da eşimle çift terapisine başladık. İlişkimizi ve kendimizi keşfetme yolculuğumuz kah gülerek kah ağlayarak halen devam ediyor. Sancılı bir süreç olmasına rağmen, Feyza hanımın gönülden yaklaşımı, güler yüzü, teknik açıklamaları, yüreklendiren tavsiyeleri bize çok yardımcı oluyor.
bu...s
Duygusal olarak hayatımın en kötü günlerini yaşarken tanıştım Feyza ile… O süreci atlatmama, kendimi bulmama ve bana iyi gelen şeyleri keşfetmeme yardımcı olarak hayatıma dokundu.
z.....
Fibromiyalji tanısı aldıktan sonra terapi almaya başladım.konusuna hakim profesyonel.sinavkaygisi için kızım da danışmanlık aldı.cok memnunuz.herkese tavsiye ederim.
Yakın bir arkadaşımızı kaybettikten sonra eşim ile beraber çift olarak kendisinden yardım aldık. Bu sıkıntılı dönemi atlatmamızda çok yardımcı oldu. Bu arada eşim ile birbirimizi yeniden keşfetme fırsatı bulduk.
d.....
kendisi ile harika bir sürecimiz oldu.Bana her zaman cok iyi geldi. ses tonu gülüsü bana hep iyi geldi . Hala daha ihtiyac duydukca kendisine danisirim. Iyki var.
be...n
Feyza Hanım benim için gerçekten harika bir destek kaynağı oldu. Onunla çalışmaya başladığımdan beri, hayatımda önemli değişiklikler oldu. Doğumdan sonra araba süremiyordum sayesinde tekrar şöför koltuğuna oturdum.Yumuşacık sesi güler yüzü bana hep iyi geldi. Empati yapması ile ve bilgeliğiyle beni hep cesaretlendirdi. Onu tanıdığıma çok minnettarım. Herkesede canı gönülden tavsiye ediyorum.
Feyza Hocamdan önce hayat benim için çok daha zordu şimdi ise her olgu daha anlamlı ve insanlara olan karşı duygularımı çok iyi ve net bir şekilde ifade edebiliyorum. İlk defa danışmanlık alan bir birey olarak farklı bakış açıları görendim ve öğrenmekteyim
s...
Feyza ile oğlum yaklaşık 1, 1.5 yıldır çalışıyorlar. Online hiçbir eğitimi sevmeyen oğlum, ilk deneme buluşmasından sonra ne olduysa o günden beri heyecanla odasına geçip buluşmalarına hazırlanıyor. Feyza'nın çocuklarla iletişimini çok sihirli buluyorum. Oğlumla çalışmaya başladıklarından beri oğlumda benim gözlemlerim şöyle: Zihnini ve bedenini rahatlatıp, stresini azaltmayı öğrenmenin yollarını keşfetmeye başladı. Sosyal kaygı ve stres düzeyi ciddi şekilde azaldı. Duygularını fark edip onları ifade etmesinde inanılmaz bir rahatlık fark ediyoruz. Bilişsel olarak da daha esnek olduğunu gözlemliyorum. Nefes alma-verme yöntemlerini ihtiyacı olduğunda kullanıyor. Meditasyon yapmayı öğrendi. Sosyal ilişkilerinde daha tarafsız bir bakış açısı geliştirdiğini gözlemliyorum. Ebeveyn olarak bizimle de yaptığı görüşmelerde, eşim de ben de daha önce üzerinde hiç düşünmediğimiz, fark etmediğimiz şeylerin farkına vardık. Çok güzel alanlar açıldı zihnimizde. Keşke çok daha erken yaşlarda başlasaydık.
y...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Düşüncelerim ve geçmişimle ilgili yaşadığım problemler hakkında görüşmelerimiz oldu. Özetle söylemek gerekirse seanslar bana ciddi farkındalık kazandırmanın yanında iyi de hissettirdi. Feyza hanım yön göstermek yerine yönünü bulduracak sorular yöneltip, aslında kendini ve duygularını tanımana yardım ediyor. Ayrıca empati yönü de çok gelişmiş. Daha önce birkaç kez psikolog deneyimim olmuştu ama böyle sıcak, tatlı, yargılamayan, biriyle karşılaşmamıştım. Sanırım herkesin kendini dinleyecek böyle birine ihtiyacı vardır.
Feyza Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Özdemir, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi. Size Feyza Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı.
Feyza Özdemir adresi nerede?Feyza Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ümit Mah. 2512. Sk. No:1 Oranj Home Ofice Kat:5 Daire:28 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyza Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyza Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Feyza Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.