Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Nakit, Banka Havalesi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +32 daha fazla

Aile Arabuluculuğu

Modern Aile Danışmanlık

Çift ve Ebeveyn danışmanı olan Feyza Özdemir, 1984 yılında İzmir’de doğdu. İlk lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde ve yüksek lisansının Boston/ABD’de tamamladı ve bir süre hukukçu olarak çalıştı. İlk çocuğu doğduktan sonra çocuk ve ailelerle çalışmak istedi ve ikinci lisansını İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde tamamladı.

Aile Danışmanlığı eğitimini Atılım Üniversitesi’nde aldı ve sonrasında çiftlerle nörobiyolojik yaklaşımla çalışmak için PACT Terapisi eğitimini Stan TATKİN’den aldı ve şu anda çiftlerle PACT Çift Terapisi yaklaşımı ile çalışmaktadır.

Ayrıca, 3 yıllık bir eğitimi sürecini kapsayan Transaksiyonel Analiz Terapisi eğitimini aldı. Yetişkinlerle bireysel çalışmalarında Transaksiyonel Analiz Terapisi yaklaşımı ve Polivagal Teori perspektifinde sinir sistemi ve mindfulness odaklı çalışmaktadır.

Hollandalı terapist Eline Snel Academy (AMT)’den Çocuk ve Ergenler için Mindfulness Eğitimini tamamladı ve 5-19 yaş çocuk ve gençlerle bireysel ve grup olarak Mindfulness ve sanat terapisi odaklı çalışmalar yapmaktadır.

Röportaj

Konum: Modern Aile Danışmanlık Bireysel Danışmanlık

Feyza hanımla tanıştığımızda ruh dünyam karışıktı ve ben kendimi anlayamıyordum.Bu süreçte bu karmaşıklığı aydınlatmakta yanımda bir yoldaş oldu.Duygularımı anlamamda oğlumla ilişkimde verdiği destek bize çok iyi geldi.Ayrıca oğlumun tabiriyle kurbağa çalışmaları yaptılar.Oğlumda Feyza ablasına severek geldi.Yanımızda olduğu ve verdiği desteği hep hissettim

Konum: Modern Aile Danışmanlık Çift Terapisi

Feyza hanımla ilk tanışmamız, yakın bir arkadaşımın kaybının ardından yaşadığım sıkıntılar nedeniyle oldu. Yas danışmanlığı kısa sürede bireysel danışmanlığa dönüştü. Kendimi yeniden keşfetme ve tanımlama yolculuğumda halen en büyük yardımcım. Sonrasında da eşimle çift terapisine başladık. İlişkimizi ve kendimizi keşfetme yolculuğumuz kah gülerek kah ağlayarak halen devam ediyor. Sancılı bir süreç olmasına rağmen, Feyza hanımın gönülden yaklaşımı, güler yüzü, teknik açıklamaları, yüreklendiren tavsiyeleri bize çok yardımcı oluyor.

Konum: Modern Aile Danışmanlık Psikoterapi

Duygusal olarak hayatımın en kötü günlerini yaşarken tanıştım Feyza ile… O süreci atlatmama, kendimi bulmama ve bana iyi gelen şeyleri keşfetmeme yardımcı olarak hayatıma dokundu.

Z
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Fibromiyalji tanısı aldıktan sonra terapi almaya başladım.konusuna hakim profesyonel.sinavkaygisi için kızım da danışmanlık aldı.cok memnunuz.herkese tavsiye ederim.

Konum: Modern Aile Danışmanlık Psikoterapi

Yakın bir arkadaşımızı kaybettikten sonra eşim ile beraber çift olarak kendisinden yardım aldık. Bu sıkıntılı dönemi atlatmamızda çok yardımcı oldu. Bu arada eşim ile birbirimizi yeniden keşfetme fırsatı bulduk.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

kendisi ile harika bir sürecimiz oldu.Bana her zaman cok iyi geldi. ses tonu gülüsü bana hep iyi geldi . Hala daha ihtiyac duydukca kendisine danisirim. Iyki var.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Feyza Hanım benim için gerçekten harika bir destek kaynağı oldu. Onunla çalışmaya başladığımdan beri, hayatımda önemli değişiklikler oldu. Doğumdan sonra araba süremiyordum sayesinde tekrar şöför koltuğuna oturdum.Yumuşacık sesi güler yüzü bana hep iyi geldi. Empati yapması ile ve bilgeliğiyle beni hep cesaretlendirdi. Onu tanıdığıma çok minnettarım. Herkesede canı gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Feyza Hocamdan önce hayat benim için çok daha zordu şimdi ise her olgu daha anlamlı ve insanlara olan karşı duygularımı çok iyi ve net bir şekilde ifade edebiliyorum. İlk defa danışmanlık alan bir birey olarak farklı bakış açıları görendim ve öğrenmekteyim

Feyza ile oğlum yaklaşık 1, 1.5 yıldır çalışıyorlar. Online hiçbir eğitimi sevmeyen oğlum, ilk deneme buluşmasından sonra ne olduysa o günden beri heyecanla odasına geçip buluşmalarına hazırlanıyor. Feyza'nın çocuklarla iletişimini çok sihirli buluyorum. Oğlumla çalışmaya başladıklarından beri oğlumda benim gözlemlerim şöyle: Zihnini ve bedenini rahatlatıp, stresini azaltmayı öğrenmenin yollarını keşfetmeye başladı. Sosyal kaygı ve stres düzeyi ciddi şekilde azaldı. Duygularını fark edip onları ifade etmesinde inanılmaz bir rahatlık fark ediyoruz. Bilişsel olarak da daha esnek olduğunu gözlemliyorum. Nefes alma-verme yöntemlerini ihtiyacı olduğunda kullanıyor. Meditasyon yapmayı öğrendi. Sosyal ilişkilerinde daha tarafsız bir bakış açısı geliştirdiğini gözlemliyorum. Ebeveyn olarak bizimle de yaptığı görüşmelerde, eşim de ben de daha önce üzerinde hiç düşünmediğimiz, fark etmediğimiz şeylerin farkına vardık. Çok güzel alanlar açıldı zihnimizde. Keşke çok daha erken yaşlarda başlasaydık.

Y

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Düşüncelerim ve geçmişimle ilgili yaşadığım problemler hakkında görüşmelerimiz oldu. Özetle söylemek gerekirse seanslar bana ciddi farkındalık kazandırmanın yanında iyi de hissettirdi. Feyza hanım yön göstermek yerine yönünü bulduracak sorular yöneltip, aslında kendini ve duygularını tanımana yardım ediyor. Ayrıca empati yönü de çok gelişmiş. Daha önce birkaç kez psikolog deneyimim olmuştu ama böyle sıcak, tatlı, yargılamayan, biriyle karşılaşmamıştım. Sanırım herkesin kendini dinleyecek böyle birine ihtiyacı vardır.