Bütüncül Psikoterapi
Terapistim Psikoloji ve Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Eğitim Danışmanlığı
Gottman Çift Terapisi
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Konuşma Terapisi
Travma Terapisi
yı...p
Çocukla iyi bir iletişim kuran, sorununu anlayan ve çözüm üretmeniz gerçekten müthiş. 1 yıldır geliyoruz çocuktaki travmayı atlattık ama o kadar iyi geliyorsunuz ki çocuğum bırakmak istemiyor.
m....
Feyza hanımla iyi ki tanışmışız, kendisiyle konuşurken arkadaş samimiyeti hissedebileceğiniz ve bir o kadar da işinde profesyonel birisi. Sayesinde yıllardır var olan problemlerime karşı daha farklı bir açıdan yaklaşıyorum ve çoğu sıkıntımı aştım diyebilirim. Kendime olan güvenim ve hayata karşı farkındalığım arttı.
b....n
Aileme anlatamadığım şeyleri Feyza ablaya anlattım ve kendimde olan sorunlar çözüldü. Anlattığım şeyleri güzel bir şekilde dinleyip bana gerçekten çok yardımcı oldu ben bu süreç içinde çok memnun kaldım.
Feyza Hanımla bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Kendisi kişisel gelişimimde, sorunlarımla baş etmemde çok yardımcı olduğu gibi çoğu problemin üstesinden gelmeme yardımcı oldu. Onu tanıdığım için gerçekten çok şanslıyım. Tedavi süreci kendimde çoğu şeyi farketmeme olanak sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum.
n....t
Arkadaşımla sohbet eder gibi anlattıkça anlatasım geliyor, zaman bitsin istemiyorum. Bana çok iyi geleceğini hissediyorum, 2 seans oldu ama her çıkışımda biraz daha hafiflediğimi hissediyorum
ç....a
Herzaman güler yüzlü ve ilk görüşmeden itibaren sanki beni yıllardır beni tanıyor gibi, standart terapi kalıplarının dışında, kişiye özel sorunlar üzerinde şekillenen tedavi süreci sayesinde hayatımda yeni pencereler açıldı, artık daha geniş görebiliyorum, her seanstan sonra bir sonra ki seansı iple çekiyorum ve her hafta hayatımda ya ilk defa yaptığım yada yapmayı hep istediğim fakat yapamadığım şeyler oluveriyor, sizi kapıda karşılaması bile en başta ne kadar özel olduğunuzu hissetmenize yetiyor. Sempatik terapistim merkezinde kendisiyle tanışma şansını ben yakaladım, sizde benim gibi keşke daha önce tanısaydım demek için biran önce tanışın. :)
Feyza hanım ile tavsiye üzerine randevu alarak seans oluşturmuştum. Kendimle ilgili ifade edemediğim için zorlandığım süreçler vardı. Kendimi anlamama ifade etmeme ve rahatlamama yardımcı olurken kaygılarımı kontrol edebilmemi sağladı.eğer kendinizi mutsuz huzursuz ve kaygılı hissediyorsanız Mutlaka siz de destek almalısınız. Feyza yanımı herkese tavsiye edebilirim.
Feyza Hanım'dan gayet memnunum. Sorunları çözme konusunda iyi yol ilerlediğimi düşünüyorum. İnternette Tuzla'da hizmet veren psikologlara baktığımda ilk sırada kendisi çıktı yorumları da güzel olduğu için görüşme sağladım. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım 4. seansımızı yapacağız. Seanslardan sonra kendimi iyi hissediyorum. Daha öncesinde kendimi desteksiz buluyorken seanstan çıktıktan sonra rahatlamış hissediyorum.
a....k
yaptığımız seanslardan oldukça memnun kaldım. kendi alanında oldukça profesyonel ve başarılı bir insan. çok güler yüzlü karşısındaki insana önem veren biri. çok iyi bir dinleyici ve verdiği tavsiyeler, yaptığı tespitler altın değerinde. onun sayesinde hayatımın düzelmeye başladığını hissedebiliyorum.kendisiyle karşılaştığım için çok mutluyum.
Feyza Hanıma anksiyete kaygı bozukluğu şikayetiyle gittim. Kendisi beni ilgiyle dinledi. Notlarını aldı. Yoğun stres kaygı altındayken düşünceleri ile beni sakinleştirmeyi başardı. Aynı zamanda kaygının çıkış noktalarını iyi tespit ederek kafamdaki soru işaretlerini gidermiş oldu. Kendisine sevgilerimi saygılarımı sunuyorum
Feyza Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Uzun, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Feyza Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT).
Feyza Uzun adresi nerede?Feyza Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Postahane Mah.Kuyulu Sok. No:6/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Feyza Uzun hangi dilleri konuşuyor?Feyza Uzun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Feyza Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu