Psk. Dan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Antalya 1 adres
Yetişkin ve Çift Terapisi üzerine yoğunlaşarak seanslarımı ilerletmekteyim. Terapilerde, danışanın problem alanlarına göre ağırlıklı olarak EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Duygu Odaklı Terapi yaklaşımlarını eklektik olarak kullanmaktayım.
KATILDIĞIM EĞİTİMLER
EMDR Terapisi 1. Düzey Eğitimi
Bilişsel Davranışçı Terapi (EABCT)
Aile Danışmanlığı ve Arabuluculuk (AMÜ)
Duygu Odaklı Terapi Eğitimi (News PDR)
Otojenik Gevşeme Terapileri Eğitimi (Ruh Sağlığı Derneği)
Afet Destek Programı (Ev Okulu Derneği)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (Ev Okulu Derneği)
Sanat Terapisi (Ev Okulu Derneği)
SEMİNERLER
Travma Sempozyumu
(Travma Sonrası Stres Bozukluğu/ Seans Odasında Travma/ Sanat Terapisi ve Travma/ Travmaya Nörobilimsel Yaklaşımlar/ Travma İnsan Seçer Mi? /Travma Sonrası Büyüme)
Mindfulness/ Bilinçli Farkındalık
İlişkilerde Kadın Dili/ Erkek Dili
Psikolojik Sağlamlık ve Duygu Yönetimi
Stresle Başa Çıkmada Dışavurumcu Yaklaşımlar/ Hareket ve Dans Terapisi
Özgüven ve Sınır Çizme
Motivasyon Teknikleri
Beden Dili ve Etkili İletişim
Aile Terapisi Sempozyumu ( Gottman Çift Terapisi, Virginia Satir Aile Terapisi, BDT Yönelimli Aile Terapisi, Sistemik Aile Terapisi, Dinamik Aile Terapisi)
Öz Terapi: İçsel Bir Kazı Eğitim Webinarı
Bireysel Danışmanlık
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Feyza Yıldırım Turan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Louisa Duss
Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi
Feyza Yıldırım Turan
Maudsley Obsesif Kompulsif Testi (Takıntı)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Feyza Yıldırım Turan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stres Yönetimi
Zaman Yönetimi
Çözüm Odaklı Terapi
Feyza Yıldırım Turan
Uzmanımıza tavsiye üzerine ulaştım. İş stresi ve bunun eve yansımasından dolayı başvurdum. İş stresimi yenmemi sağladı. Çok memnun kaldım ve aile boyu çok mutluyuz. İyi ki Feyza Hanım'ı tanımışım.
s...
Feyza Hanım'a giden bir arkadaşımın tavsiyesi ile yıllardır tekrar eden depresyonumun tedavisi için başvurdum. Feyza Hanım çok ilgili, kendisinin beni anladığını ve sürecimizin olumlu sonuçlanacağına inanıyorum. Henüz seanslarımızın başında olmamıza rağmen farkına varmamı sağladığı bazı gerçekler kısa sürede daha iyi hissetmemi sağladı. Feyza Hanım tavsiye ediyorum, çevreme tavsiye etmeye de devam edeceğim.
b....
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım Feyza Hocama, ve ilk seansta bile kendimi daha iyi hissetmeye başladım diyebilirim. Hayatımda çok zor bir süreçten geçiyordum ve kendimi artık çıkmazda hissediyordum. Feyza hocamın seansları sayesinde her geçen hafta daha iyi hissetmeye başladım. Hayatımda artık zorluklar olmaya devam edecek tabii ama Feyza hocamın bana kattıkları sayesinde daha güçlü hissediyorum. Kendini sürekli geliştiren, çok pozitif birisi. Herkese tavsiye ederim.
Benim için yeni bir başlangıçtı Feyza Hanım'la tanışmak. Her seansta kendimi aynaya bakar gibi hissettim. Kendimi anlamama ve tanımama yardımcı oldu. Psikolojik danışman kavramını bir ihtiyaç olarak düşünmeye başladım. Terapiye başladıktan sonra kendimle yüzleşerek doğru ve yanlışlarımın ne kadar fazla olduğunu fark ettim. Feyza Hanım sayesinde bunları dengeledim ve kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Her seans bana ayrı şeyler kattı. Herkese Feyza hanımı tavsiye ediyorum.
Feyza Hanım'a yaşadığım çok kötü bir olaydan sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Yaşadığım olayın etkisini üzerimden atamıyordum. İşimi ve etrafımdaki herkesi ihmal ediyor, kendimi çok kötü hissediyordum. Feyza Hanım daha ilk seanstan beni çok etkilemişti. Sorunumu çok güzel analiz etti. Ailemde bunu destekliyor. Benim iyi olduğumu gördükleri için onlarda Feyza Hanım'ı çok seviyorlar. İnsan emdr terapisinin gerçekten bu kadar etkili bir şey olduğunu ancak yaşadıktan sonra anlıyor. İnsanın kimseden görmediği sabrı ve ilgiyi danışmanından görmesi çok güzel. Kendisine başarılarının devamını diliyor, danışanı olarak da herkese öneriyorum.
v ...s
Seanslarımız süresince dışarıda ki hayatımda sosyal anksiyete bozukluğum yüzünden hep kendimi sorguladığım ve aslında normal olan şeylerin hayatın akışıyla alakalı olduğunu , konuların ve hayatın benden bağımsız gerçekleştiğini bazı durumlar da hayatın kendi kontrolümüzde olduğunu ve buna bağlı olarak kafamda ki düşünceler ile savaşmayıp anı yakalamam konusunda bana çok iyi yol gösterdiğini söylemem gerekir .
Ve bu durumda yalnız olmadığımı günümüzde benim gibi sosyal anksiyete bozukluğu yaşayan insanların ne denli fazla olduğunu iyisiyle kötüsü ile örneklerle bana gösterip kendi içimdeki benliğimle barışmama yardımcı olduğu için Feyza hanıma minnettarım.
m...
Destek alan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Sürekli huzursuzluk hali ve öz sevgi, özgüven için destek alıyorum. Feyza Hanım'ın terapi sürecindeki anlayışı, desteği, çözüm odaklı yaklaşımı, bu sürecin genelini yönetmesi son derece profesyonel. Kendisi ile seanslarımı heyecanla bekliyorum. Çevreme de tavsiye ediyorum.
m....k
Babam ileri düzey kanser hastasıydı, annem ise dünyanın en kaygılı ve çocuksu insanıydı ve sanki ailenin bakıcısı bendim. Babamı kaybettikten sonra acımı yaşayamadan annemi toparlamam gerekti ve aylarca tek gözyaşı dökmeden annemle ilgilendim.
Babamın vefatından tam 9 ay sonra ağlama krizleri başladı asla durduramıyordum buna bayılma atakları da eşlik etti. Bana Feyza Hanımı önerdiler. Annem de beni ve süreci destekledi ilk etapta haftada iki gün gidiyordum konuşuyor ve sohbet ediyorduk ilk başta faydalı değil gibi diyor ama yine de beni dinleyecek biri olduğu için mutlu oluyordum. zamanla kendimi duygularımı kontrol edebilir halde bulmaya başladım. Feyza Hanımla seanlarımız ilerkerken bayılma ataklarım bitti. Sonra EMDR Terapisine başladık ve rahatsızlık puanlarımı bir bir düşürdük son seansımızdan sonra kendimi kuş kadar hafif ve özgür hissettim. Feyza Hanıma çok teşekkür ederim beni kendimle tanıştırdığı için.
i̇...e
Solmuş bir bahçeyi nasıl renklendirebilire harika bir bakış açısı kazandıran bi insansınız. Duygusal boşlukta , hayatta kendini yok sayma ve kendini hor gören bir bireyi dakikalar içinde tekrar kazandırdınız. Teşekkürler Feyza Hanım
Hasta
Merhaba, Feyza Hanım dünyanın en tatlı insanı olmasının yanında, işini çok iyi bilen bir psikolog. Profesyonel yaklaşım ile karşısındakini rahatlatan dostane tavrı öyle güzel kaynaştırıyor ki her an sağlam ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Samimi, içten, candan ve güleryüzlü biri. Her seansı iple çekiyorum. EMDR ise işi öyle hızlandırdı ki kuş gibi hafiflediğimi hissettim sadece bir iki EMDR seansı sonrasında.
Böyle bir psikolog herkese lazım; bir kere buldum, hayat boyu bırakmam!
Sorunlarınızla tek başınıza baş etmek zorunda değilsiniz. Allah Feyza Hanım ve onun gibi işini severek, canla başla yapan profesyonelleri başımızdan eksik etmesin.
Feyza Yıldırım Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Yıldırım Turan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Feyza Yıldırım Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi, Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi.
Feyza Yıldırım Turan adresi nerede?Feyza Yıldırım Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratpaşa Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Yıldırım Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Yıldırım Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Yıldırım Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Yıldırım Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Feyza Yıldırım Turan hangi dilleri konuşuyor?Feyza Yıldırım Turan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Yıldırım Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Yıldırım Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Yıldırım Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Yıldırım Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Feyza Yıldırım Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Yıldırım Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Yıldırım Turan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.