Mithatpaşa Cad. Tulumba Sok., Zonguldak Merkez, Zonguldak
Psikanalitik Psikoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
h....ç
Kendisiyle 6.seansım. Özgüven eksikliğim, öfke ve sosyal anksiyete problemlerim vardı. Tamamen ön yargıyla gidip hiçbir umudum yokken Feyza hanım inanılmaz şekilde ışık oldu. Bu kısa sürede kendimi toparlayabildiğimi görüyorum ve çevremden duyuyorum. Devamında kendimi daha güvende ve rahat hissediyorum. Kendini gerçekleştirmiş ve geliştirmiş bir psikolog
ö....a
Bireysel terapi için başvurdum. 20 seans oldu gideli. Kendimi eskisine nazaran iyi hissediyorum. Süreç olumlu ilerliyor. Feyza Hanım işini özenle yapıyor. Tüm görüşlerim kendisi için olumlu. Ben memnunum.
a....a
Depresyon, anksiyete, öfke ve aile içi travmalarım için başvurdum. 7-8 aydır gidiyorum. Seanslar sayesinde büyük değişiklikler var. Kendime daha çok güveniyorum. Eskiden depresif bir haldeydim. Olmak istediğim insana doğru gidiyorum. Mutsuzdum. Şu an çok mutluyum. Çok iyi bir psikolog. Yönlendirmeleri ve tavsiyeleri çok iyi. Danışanını anlıyor ve dinliyor. Ona göre yaklaşımda bulunuyor. Başarılı bir uzman. Sayesinde artık umutluyum.
aç....
Terapiye başlamadan önce sürekli o an bir sebep olmadan huzursuzluk hali ve her şeye öfke hissediyordum. Ani parlamalar ve sinir krizleri yaşıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile Feyza Hanım’a ulaştım. İlk seanstan itibaren içimde bir rahatlama oluştu çünkü yansıttığı enerji ve verdiği güven, anlaşılmayı bu kadar hissetmek bana masum ve daha dingin hissettirdi. Feyza Hanım’la yola çıkalı 13 hafta oldu. Henüz çok başında olmamıza rağmen kendime inancım yeşermeye başladı. Hala zaman zaman sıkışmış ve boğulmuş hissettiğim anlarda Feyza Hanım’ın orada olduğunu bilmenin verdiği güven yoldaş gibi hissettiriyor. Gelişmemin en görülür yanı artık sinir krizlerine yer vermiyorum, öfkemi kontrol edebiliyorum. En çok zorlandığım ve çoğu şeye etki eden konu buydu zaten; sinir ile verdiğim her tepki beni daha farklı durumların içine soktuğu için asıl yanlışı görmek yerine kendime daha da yüklenirdim. Terapiye başladıktan sonra hafiflediğimi hissedebiliyorum. Bu terapi kendim için yaptığım en iyi şey
4 aydır görüşme sağlıyorum. Kendisinden en yüksek derecede memnuniyet duyuyorum. Kendimi geliştirme konusunda en üst seviyelere geldim ve daha da devam ediyorum. Feyza Hanım gayet sıcakkanlı, çözüm odaklı birisi. En önemlisi her insanın arayabileceği şekilde danışanlarıyla sürekli iletişim halinde.
ö.....
Açıkçası, kendisi çok aşama kaydetmemi sağladı. Daha önceki durumumdan daha iyi bir durumdayım. Gayet başarılı bir psikolog. Gerçekten bir şeyleri başarabileceğime beni inandırdı. Mutluyum, hala seanslarıma devam ediyorum. Ocak ayında görüşmelere başladım. Ruhsal durumum düzeldi ve depresif kişiliğim gitti. Kendimi buldum, o yüzden memnunum. Feyza Hanım çok iyi bir psikolog.
Sürecimiz şu anda iyi gidiyor. Gayet memnunum. Oradan çıktığımda mutlu ve iyi hissediyorum, eşim de dahil. 4. görüşmemizi yaptık. 2 haftada bir görüşme yapıyoruz. İlerleyen süreçte devam etmeyi düşünüyoruz. Bize iyi geldiğini, kendimi iyi ifade edebilmek, iyi dinlemesi, eşime iyi gelmesiyle şimdilik gayet güzel bir süreç. Feyza Hanım gerçekten her şeyi bize karşı net söylüyor, en aradığım özelliği bu. İletişimi sevdiğim için bize karşı açık yaklaşması daha iyi. Üstü kapalı konuşmuyor, açık, anlaşılır bir şekilde konuşuyor; benim için daha olumlu. Her zaman sorunlarımızdan konuşmuyoruz, normal sohbet yapabiliyoruz; bu da güzel bir şey. Her şeyimizi anlatabileceğimizi bildiğimiz için bu bizi ekstra rahatlatıyor.
t.....
Feyza Hanım iyi bir psikolog. İyi bir dinleyici, insanın hayatını değiştiren ve farklı açılardan bakmasını sağlayan biri. 3-4 aydır görüşme sağladım ve devam ediyorum. Şu an sadece içinde bulunduğum zor durumdan çıkmak için değil de daha ziyade anın, zamanın yorgunluğu, zihnimi daha berraklaştırmak için görüştüğüm biri. Çok sıkıntılı olduğum boşanma sürecinde kendisiyle görüşme sağlamıştım. O süreçte insan aklını yitirme noktasında oluyor ama şu anda çok daha iyiyim. Feyza Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
d.....
Feyza hanımla 3. seansımızı gerçekleştirdik, yer yer dağılsam da beni o kadar güzel topluyor ki her seansın sonunda evet ya iyileşeceğim diyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
s....t
10 yaşımdan beri zaman zaman öfke problemleri, depresyon, anksiyete yaşadığım için farklı farklı Psikologlardan destek aldım. Çoğu zaman sonuç alamamaktan kaynaklı son yaşadıklarım ile beraber çevrem ile yaşadığım sorunların da çoğalmasıyla tükenmiş duruma gelmiştim. Yine de pes etmedim son bir kez daha mücadele etmem gerektiğini düşünüyordum. Görev yerimi değiştirmekle beraber araştırmalarım sonucunda Feyza Hanım’dan destek almam gerektiğini hissettim, istedim. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sanki bir şimşek çaktı ve inanılmaz bir şekilde sorunlar teker teker kökten çözüldü. O kadar iyi geldi ki desteği, her zaman yanımda oluşu, bunu hissettirmesi, bir anne gibi sorunlarımla beraber sarmalayışı, bana inanması… yeniden yaşamaya başlamış gibiyim. Her şey, her renk gri iken şu anda hayatı bütün renkleriyle ve tadıyla görebiliyorum.
Feyza Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Yılmaz, Psikoloji. Size Feyza Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Feyza Yılmaz adresi nerede?Feyza Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Cad. Tulumba Sok. Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Feyza Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Feyza Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zonguldak Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Zonguldak Aile İçi İletişim Sorunları
Zonguldak Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Zonguldak Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Zonguldak Davranış Bozuklukları