Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi, Medipol Koşuyolu Hastanesi, Medela Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi ve ISS Catering'de stajını tamamladı. 5 yıl süren lisans eğitimi boyunca birçok sempozyum ve kongreye katıldı. İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2019-2021 yılları boyunca Prof Dr Ahmet Özdoğan Klinik Diyetisyeni olarak hizmet verdi.
2022 yılından itibaren kendi kliniğini işletmekte olup aynı zamanda alanında yurt dışı bağlantılarıyla İngilizce çalışmalar yapmaktadır.
Sakarya dışında hem yurt içi hem de yurt dışı online diyet hizmeti de vermektedir.
Diyetisyen Randevusu
Güllük Mahallesi Sağlık Caddesi No:21 Faika Mithat Sözer İş Merkezi Kat:1 No:21, Sakarya
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
k....d
Feyzanur hanıma kilo verme amaçlı başvurdum. Mesleki bilgisi ve bu süreçteki tavsiyeleriyle diyetimi olumlu bir şekilde sürdürmekteyim. Herkese kendisine danışması için tavsiye ederim.
n ...t
Feyzanur hanımla 1.ayımız aç kalmadan zorlanmadan güzel bir şekilde zayıflama sürecim devam ediyor, güler yüzlü olması ve detaylı açıklamalar yapıyor olmasından cok memnun kaldım Doğru bir tercih yapmışım. Sonuçlar yüz güldürüyor
Feyza hanımla olan kilo verme sürecimden çok mutluyum,çok pozitif ve enerjisi yüksek.Benim için sadece kilo verme değil aynı zamanda sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak gibi bir kazanımı oldu sürecin.Cok mutluyum kendisini tanıdığım için.
n....d
Feyza Hanıma bir arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Daha önce kilo vermiştim ama tekrar aldığım için kendisiyle bu sürece başladım. Sakin ve güler yüzlü iletişimi sayesinde toplam 17 kg verdim. 6 aydır kilomu koruyorum ve bu süreçte de kendisi çok ilgili.
Daha önce de farklı diyetisyen tecrübem oldu. Feyzanur hanıma sosyal medyada denk geldim. Ve denemek istedim. Şimdiye kadar hiç bir diyetisyenin ilgilenmedigi kadar ilgilendi benimle. Güzel yüzü, hoş sohbeti çok memnun etti. Tahlil sonuçlarını dikkate alarak insülin direncime uygun liste hazırladı. Pozitif enerji aldım açıkçası. Cok memnun kaldim kendisinden. Yolunun açık olacağından eminim.
me...
Feyzanur hanım ile çok güzel bir diyet süreci geçirdim bir sürü diyetisyene gittim asla kilo veremedim Feyzanur hanımla ilk hafta tam 4 kilo verdim umudumu kaybetttim anda Feyzanur hanım ile tanıştım iyiki tanıdım aylardır veremedim kiloları 2 ayda verdim feyzanur hanım sayesinde oldu güler yüzlü sempatik çözüm odaklı bir diyetisyen sizin beslenme düzeninize göre diyet yazıyor ve hiç zorlanmadan kilo veriyorsunuz diyete başlamak istiyorsanız bence hiç düşünmeden Feyzanur hanıma randevu alın inanın bana hiç pişman olmacaksınız herkes kendine feyzanur hanım ile bir şans vermeli Feyzanur hanım iyiki yollarımız kesişmiş iyiki tanımışım sizi
d....s
Feyza hanımla yaklaşık 1 yıldır kilo verme süreciyle birlikte koruma sürecini de beraber takip ediyoruz her zaman bilgi ve tecrübesiyle aklınızda soru işareti bırakmadan tüm sorularınızı güleryüzle ve en ince detayına kadar açıklar sizi dinleyerek en uygun programı bulup uygulamanıza yardımcı olur verdiği listeleri de her zaman yediğim besinler üzerinden hazırladığından hiç listeyi uygulama konusunda da zorluk çekmedim
şe...
Feyzanur hanımla 2. haftamız tamamlandı çok etkili ve düzenli ilerleyen bir sürecimiz var şuan ilk güne göre sağlıklı bir şekilde kilolarım gidiyor ve vücudum hakkında da daha bilinçli oluyorum. Çok enerjik ve güzel bi seans geçiriyorum. Gönül rahatlığı ile başvurup sağlıklı kilolar verebilirsiniz.
Feyza Hanımla diyet sürecine başladığımdan beri tam 12 kilo verdim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Her randevuda geçen bir haftalık sürecimin nasıl geçtiğini ilgiyle dinlemesi ve samimiyeti beni daha çok motive ediyor her randevuya hevesle gidiyorum. Her zaman yaşam tarzıma göre , uygulayabileceğim listeler veriyor. Keyifli bir şekilde diyet sürecim devam ediyor. Herkese tavsiye ederim.
e...
Bir yakının sayesinde ulaştım, sağlıklı kilo vermek için destek arıyordum. Gayet etkin ve güzel bir süreç geçiriyorum, olumlu yönde ilerliyor. Kesinlikle tavsiye ederim, ki öyle oldu ben de akabinde bir yakınımı bu sürece dahil ettim.
Feyzanur Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyzanur Genç, Diyetisyen. Size Feyzanur Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği.
Feyzanur Genç adresi nerede?Feyzanur Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güllük Mahallesi Sağlık Caddesi No:21 Faika Mithat Sözer İş Merkezi Kat:1 No:21 Sakarya
- Teşvikiye Mah. Vali Konağı Cad. Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyzanur Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyzanur Genç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyzanur Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyzanur Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyzanur Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyzanur Genç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyzanur Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Feyzanur Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Diyabet (Şeker Hastalığı)
Sakarya İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Sakarya Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Sakarya Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Sakarya İrritabl Bağırsak Sendromu
Sakarya Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Sakarya Adipsi (Susama Yokluğu)
Sakarya Altını Islatma Problemi