Herhangi bir hizmet eklenmemiş

K
Konum: başka bir yer Diğer

Elazığ’da yaşıyorum ama aslen Kahramanmaraş’lıyım Prematüre doğan bebeğimi Necati beye tesadüfen götürdüm ve iyi ki de götürmüşüm çok ilgili, güleryüzlü, açıklamaları tatmin edici bir doktor kendisi. Bebeğimin Böbreklerindeki büyüme ile ilgili takibini yaptı. Çok şükür bir yaşını doldurduktan sonra kendiliğinden düzeldi bu durum. Ama Necati beyin ilgilisine doktorluğuna da hayran kaldık. Belirli aralıklarla kontrole gittiğimizde bize gelişimsel etkinliklerle ilgili makaleler verdi okuduk uyguladık. Keşke keşke bizim bulunduğumuz şehirde görev yapıyor olsaydı. Şu anda Kahramanmaraş böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı. Maraş’a geldiğimde tekrar kontrole götüreceğim kızımı. Hocam lütfen bu ilginizi, duyarlılığınızı kaybetmeyin. Ben sizden razı oldum Allahta razı olsun inşallah.

Konum: başka bir yer Cocuk hastaligi

Oglum Erzurumda dogdugunda cocuk doktoruydu. Harika bir insan. Cok ilgili ve cok deneyimli. Oglum cok sansliymis ki sizin gibi bir doktoru tanidik. Simdi 2. oglum hasta ve sizin nerde oldugunuzu merak ettim. Keske Aydinda olsaniz yada ulasabilme imkanimiz olsa sizinle gorusebilseydik. Cok deneyimli verdigi ilaclar cocugun hemen iyilesmesini sagliyor.

Çok memnunum oğluma ilgi göstermesi beni sabırla dinlemesi çok önemli benim için oğlumun büyüyünce necati Bey gibi dr olmasını diliyorum herkese tavsiye ederim her kontrolünden memnun dönüyorum

Profili düzenle veya yönet