Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar
ha...
Hocam bugun korkulu rüyam olan endoskopiden cıktım. Sizin sayenızde herşey cok hızlı ve kolay oldu hiçbir şey hissetmedim. Siz öncelikle harika bir insansınız sonra da harika bir hekim. Herkese tavsiye ediyorum.
n_...r
Hocamız en sıkıntılı operasyonları bile maç izler gibi bir rahatlıkla yapıyor. O biyopsi iğnesiyle nasıl öyle ustalıkla bir çırpıda karaciğerimi deldiniz vallahi helal olsun Allah ellerine dert vermesin. Çok sıkı bir doktordur, iletişimi güçlüdür ama öyle hemen koyvermez kendini, ilgilenmiyormuş gibi görünür ama çok kurnazdır sizi çoktan test etmiştir bile. iğneyi batırmadan bi fatih oku, arkadaşlar elini tutsun mu felan demişti sağolsun esprileri ile o esnada bizi teskin etmişti. Allah bahtyar etsin, yolunuz açık olsun bize sizin gibi doktorlar lazım.
me...ş
sevgili hacı feyzullah uçmak ağabeyim öncelikle insanoğlu insandır sonra iyi bir hekimdir,urfalı olduğu için ben şahsen gurur duyuyorum ve her zaman abimin emrindeyim...
ka...e
çok mükemmel ve iletişim seviyesi en üst düzeyde bir doktordur.
Feyzullah Uçmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyzullah Uçmak, Gastroenteroloji.
Feyzullah Uçmak adresi nerede?Feyzullah Uçmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyzullah Uçmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyzullah Uçmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Feyzullah Uçmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyzullah Uçmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyzullah Uçmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyzullah Uçmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Feyzullah Uçmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.