d.....
13 yaşımda yakalandığım epilepsi hastalığıma farklı profesörlerin elinde deney faresi olduktan sonra tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde Figen hanımla tanıştım hayatımın mucizevi noktasıydı tüm ilaçlarımı hayatımı hepsini tek tek dinleyip ona göre ayarlıyordu herhangi bir vitamin eksikliğinde bile onu düzene sokmak için çaba gösteriyordu çok ilgiliydi tek bana karşı değil bütün hastalarına karşı aynı ilgiyi gösteriyordu hayatından ödün verip insanların hayatına dokunmayı görev edinmiş naçizane bir doktor onun sayesinde Nöbet sayılarım azaldı hatta 2 yıl nöbetsiz geçirdiğim dönemler oldu fakat büyüğüm için yetişkin polikinliğine gitmem gerekti o zamandan beri hala düzenli gideceğim bir doktor arayışındayım kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır keşke kendisine ait özel polikinliği olsa orda hastası olarak devam etsem
se...t
10 yaşında ve 16 yaşındaki kızlarımın kas rahatsızlıklarından dolayı hangi hastaneye ve dr gittiysem bizi memnun eden hiç bir sonuça ulaşmadık çevrede duyduklarımızdan dolayı Figen hanımdan Rendevu aldık hayatımda mesleğine aşık dr olarak ilği ve alakası mükemmel seviyede Allah sizi başımızdan eksik etmesin başarılar hocam
Figen Baydan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Baydan, Çocuk Nörolojisi.
Figen Baydan adresi nerede?Figen Baydan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Baydan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Baydan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Baydan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Baydan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Baydan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Baydan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Figen Baydan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları