me...e
Sivilce tedavisi gördüm çok anaç bi insan tedavide hep destek oldu ilgisi memnun etti şuan randevu almaya çalışıyorum :)
he...n
Burun ameliyatı sonrası aşırı yağlanma ve ergenlikte bile başıma gelmeyen sivilcelenme sorunu ile karşılaştım ayrıca burnumun üstü çok fena şekilde kızarıktı derisi mahvolmuştu ,Allah razı olsun ki çok güler yüzlü sorulara bıkmadan cevap veren figen hanım sayesinde üç aylık tedavim başarıyla ilerliyor ve çok ama çok memnunum ,şiddetle tavsiye ederim
ba...n
güler yüzlü pozitif bir insan.psikolojik olarak da moral veriyor verdiği ilaçlar iyi geldi.çok memnun kaldım.tavsiye ederim.
se...g
Devlet hastanelerinde görmeye alışık olamayacağımız kadar güler yüzlü ve hastasını sabırla dinleyen çok büyük olgunluğa ulaşmış bir hanımefendi. Dilerim ki her şey gönlünce olur...
de...t
Çok tatlı güler yüzlü bir insan. Senelerdir olan sivilce sorunumu bir ilaçla halletti. Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
ha...r
Hayatımda gördüğüm en tatlı doktor. Bir insan bu kadar mı sıcakkanlı bu kadar mı sevecen olur. Devlet hastanelerinde görmeye alışık olduğumuz asık suratlı doktorların aksine çok güleryüzlü bir hanım. İnsanlara ve mesleğine saygısı olan doktorları görebilmek çok güzel.
mi...r
harika bir doktor okadar sevecen okadar iyi ki annem benimle ilgileniyormuş gibi his etim şimdiye kadar gördüğüm doktorların en iyisi Allah kendisinden razı olsun 2 doktor gezdim teshis koymadılar kendısı bir bakışta anladı şidetle tavsiye ederim
Figen Gürkök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Gürkök, Dermatoloji.
Figen Gürkök adresi nerede?Figen Gürkök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Gürkök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Gürkök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Gürkök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Gürkök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Gürkök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Gürkök hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Figen Gürkök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar