Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Figen Kara / incirli
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Figen Kara / incirli
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Uygulayıcı Eğitimi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi, Yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi Almıştır.
Şuan devam etmekte olduğu Wisc-R Zeka testleri Eğitimi vardır.
b...
bir arkadaşım sayesinde ulaştım kendisine özgüven eksikliği gayet iyi geçti görüşmeden sonra kendimi daha iyi hissettim özgüvenim yerine biraz daha oturmuştu Figen hanımın tepkileri çok iyi İdi anlayabiliyordu beni bu yüzden zorluk çekmedim çevremde gerek duyan olursa tavsiye ederim
Figen Hanıma daha önce internet üzerinden görüşme yapmıştık. Çok güler yüzlü dikkatli ve ilgili. Kızımın ilk seansta güvenini kazandı, bağ kurmasını sağladı ve ataklar ile başa çıkmayı ilk bir iki seansta basardı. Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Seanslar dışında da ihtiyacımız olduğun da hep 1 telefon uzağımız da. İyi ki yollarımız kesişmiş
Uzun süredir iyi hissedemediğim ve bir depresyon sürecinde olduğum için terapilere başladım. En başından beri bir çok adım attım, kendime iyi gelmeye başladım ve bu değişimi sadece ben değil etrafımdaki herkes farkına varıyor. Eğer böyle bir danışmanım olmasaydı bu adımları bu kadar hızlı atabileceğimi düşünmüyorum
y.....
Son zamanlarda hayattan zevk alamıyordum. Bu nedenle başvurdum. Figen hanı farkında olmadığım şeylerin farkına varmamı sağladı. Kendisine teşekkür ederim.
k....k
Çocuğumda obsesif kompulsif bozukluk olduğu ortaya çıktı. Arayışa girdiğimizde Figen hanıma rast geldik. Son 1 yıldır her hafta devam ediyoruz ve ilk üç ay çok zorlandık şimdi çok iyiyiz çünkü iyileştiğini görebiliyoruz, çocuğuma iyi geldiğini görebiliyorum. Çok iyi arkadaş oldular yardım elini uzattığı için çok teşekkür ederim Figen Hanıma
gi...r
Kücük kız kardesim icin gidiyorum. Birlikte cok eğlendigi için seanslar rahat geciyor. Davranis bozuklugu için basladik ve ilerleyen zamanlarda güzel sonuc alacagimizdan eminiz. Figen Hanım cok ilgili.
ü.....
Bazı sorunlarım vardı. Kendimi baskı altında hissediyordum. Tavsiye üzerine Figen Hanım'a gittim. Yaklaşık 3-4 aydır devam ediyorum. Hayata daha olumlu bakmaya başladım. Bazı şeyleri dert etmemeyi öğrendim. Çok aydınlatıcı şeyler önerdi. Figen Hanım çok nazik, mütevazı bir uzman. Bizim aklımıza gelmeyen nokta atışı sorularla yaklaşıyor. Gayet memnunum süreçten.
Boşanma sürecimde kızımla ilgili destek almak adına tavsiye üzerine gittim. Yaklaşık 6-7 ay devam ettik. Çocuğa nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrendim. Figen Hanım çok cana yakın ve samimi bir uzman. Kızım içine kapanıktır normalde ama ilk 5 dakikada arkadaş gibi oldular. Çocuğa yaklaşımı mükemmeldi. Benim göremediğim şeyleri gördü ve güzel yönlendirmeleri oldu. Çok memnun kaldık.
a....
Figen Hanım ile bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine tanıştık . Ortaokul öğrencisi olan kızımın sınav kaygısı üzerine yardım alıyoruz ve çok başarılı bir şekilde ilerliyoruz . “ Sınavlar başladı kaygılar azaldı “ . Teşekkürler Figen hanım
Oğlum okula gitmek istemiyordu ve kardeş kıskançlığı vardı. Araştırarak ulaştım Figen Hanım'a. Yaklaşık 2 aydır devam ediyoruz. Şu an şikayetlerimiz azaldı. Normalde okula gitmeyi hiç istemiyordu. Şu an daha rahatız bu konuda. Figen Hanım'ın çocuğa yaklaşımı çok başarılı. Cümlelerini çok dikkatli ve özenli seçiyor. Hem çocukla hem de bizlerle olan diyaloğundan çok memnunum.
Figen Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Kara, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Figen Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Psikoterapi, Beier Cümle Tamamlama Testi.
Figen Kara adresi nerede?Figen Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi İstanbul
- İncirli İstanbul
- Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Figen Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Figen Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Figen Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Figen Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Figen Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Figen Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.