za...
4 yaşındaki oğlumun konuşmalarında takılma problemiyle başvurdum gayet güzel zamanlar gecicerek çok kısa zamanda düzelme gösterdi gerçekten ilgisi alakası için çok teşekkür ediyorum
y.....
Figen Hanıma Çocuğumun konuşamama problemi için başvurdum. Giderken aklımda bir sürü soru işareti vardı. Hepsine deneyimi ve tecrübesi ile sabırla ve güleryüzle cevap verdi. Nokta atışı sorularla problemi hemen tespit etti. Sadece dil konuşma ile ilgili değil bir çok konuda yönlendirme yapabiliyor.Terapilere hala devam ediyoruz artık 4 kelimeli cümle kurmaya bile başladık. Çocuğum seans bitiminde ayrılırken çok üzülüyor. İyi ki karşımıza çıkmış :)
n....
Kızım Figen Hanım'dan terapi almaya başladığında hiç konuşamayan, sesleri çıkaramayan, bu konuda cesareti ve özgüveni bulunmayan bir çocuktu. Devam eden terapiler sonrasında Figen Hanım'ın son derece olgun yaklaşımı, işini layıkıyla yapan samimi davranışları, güleryüzlülüğü ve en önemlisi işinde donanımlı ve profesyonel olması sayesinde çok yol katettik. Şimdi sesler ve kelimeler çıkaran ,konuşmak için cesaretiyle öne çıkan, kendine güvenen bir birey olmaya başladı. Hocamızın öğrettiği her bir aşamada uyguladığı teknikler farkındalığıyla yakaladığı nüanslar, bizlere yaptığı rehberlik ve yönlendirme süreciyle bizimde bu süreçte bilinçli yaklaşımımızı sağladı. Figen hocamızla bu yolculukta olmaktan, çok memnunuz. İletişimi ve ilgisinden dolayı kendisine müteşekkiriz.
be...e
Figen hanıma s ve z sesini peltek söylediğim için başvurdum. Çok kısa sürede nasıl doğru söyleyeceğini gösterdi. Düzeleceği konusunda tereddütlerim vardi ama yönlendirmeleri sayesinde bu sorunumu düzeltti. İlgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.
r.....
Cocugumun soyleyemedigi 4 harf icin kendisine basvurduk. İletisimi ve ilgisinden dolayi cocugum isteyerek seanslara devam etti. SAYESİNDE çocuğum artık güzel konuşuyor teşekkürler
Figen Kızmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Kızmaz, Dil ve Konuşma Terapisi.
Figen Kızmaz adresi nerede?Figen Kızmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Kızmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Kızmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Kızmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Kızmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Kızmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Kızmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Figen Kızmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.