Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168, Kadıköy
gü...n
Bize Bahşedilmiş Meleğimiz ünvanı dahi az kalabillir. Tedavi sürecinde pandemi servisinde yatan anneme göğüs hastalıklarından dolayı çok radyasyon aldığı için, ara görüntüleme yapmadan, kendi tecrübeleri ile tedaviye devam eden ve Son ped görüntülememizde tüm batın da sıfır lezyon haberini Müjdeleyen Kıymetli Hocamıza Sonsuz Saygı ve Sevgilerimle.. Hocamızın kapısını çaldığımızda resmen sonbahar mevsimi yaşıyorduk. Bize ilk Baharı getiren, Hayatımızda Çiçekler açtıran Hocamızın Başarıları Daim olsun....
ka...ç
Hayatımda Gördüğüm en iyi doktor sizsiniz . Güler yüzlü ve Hastasına moral veren tedavide başarılı , iyi doktorlardansınız :) Sizden ALLAH RAZI OLSUN. Sizin tedavi bakımında olduğum için Kendimi çok çok iyi hissediyorum . ALLAHA EMANET OLUN HOCAM İYİ GÜNLER SAYGILARIMLA . :)
du...z
tedaviyi geciktirmeyen bir doktor ve iletişimi çok iyi babama moral verdi ve ilk tedavide babam nefes almada rahatladı türkiyeni böyle gayretli ve çalışkan doktorlara ihtiyacı var
bü...ğ
hocam gülen yüzünüz solmasın ,,size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum,hakkınız ödenmez...
Figen Noyan Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Noyan Atalay, Hematoloji.
Figen Noyan Atalay adresi nerede?Figen Noyan Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Noyan Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Noyan Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Noyan Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Noyan Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Noyan Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Noyan Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Figen Noyan Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.