İlgi alanları;
Tüp Bebek
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
z....ç
Benim güzel doktorum onu anlatamam tanımanız lazım işini okadar iyi yapıyorki benim iki çocuğumun doğum doktoru hamileliğimin takipçisi herşey için teşekkürler
Tup bebek tedavimi gerceklestirdi. Kilolu oldugum icin kotu doktor tecrubesi yaşamıştım, Figen hanima anlattım. Bana ve esime cok yardimci oldu, bir doktor olmasinin yani sira cok iyi bir insan. Benim tup bebek sureci yaninda, hamilelik kontrollerimi ve dogumumu da ustlendi. Transferden iki gun once annesini kaybetmesine ragmen bizimle ilgilenmeye devam etti. Cok zor bir surec ve 3 denemeden sonra hamile kaldim. basarisiz her denememizde baska nasil bir yol izleyebilecegimizi neler yapabilecrgimizi bize detayli anlatti. Karsilastigim en iyi kadin dogum doktoru kendisi. Asla reklam yapma pesinde degil. İyiki yolumuz kendisi ile kesismis, evlat sahibi olmama vesile oldu.
he...i
Figen hanim ile hamileligim 5.haftasinda tanistim. Sadece 2 kere muayene oldum. Randevu saatlerimden once hastane olmama ragmen ilk gidisimde kisisel cep telfefonu gorusmesi sebebi ile 30dk kadar bekletildim. 2.gidisimde beklememek icin sabah ilk randevuyu 9.30 u aldim fakat bu seferde bir arkadasini muayene etmek icin yaklasik 45 dk bekletildim. Hisar hastanesi bu konuda hic bisey yapmadi. Ayrica muayene sirasinda figen hanimin tavri ve konusma tarzindan hic hoslanmadim. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
çi...t
Merhabalar, bende bundan birbucuk ay once figen hn a muayeneye gittim asilama icin.Oncelikle bizimle asilama detaylarini sonuclarini sohbet esnasında anlattı. Ve 14 subatta asilamam oldu.çok şükür suanda 5 haftalik hamileyim.ilk adilamamda hamile kaldim.once rabbime sonra figen hn a sonsuz teşekkürler. ..
Figen Sungar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Sungar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Figen Sungar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerostopik Sterilizasyon, Reproduktif Endokrinoloji, Aşılama Yöntemi, İnfertilite ve Tüp Bebek, Tüp Bebek, Doğum, İnfertilite Cerrahi, Normal Randevu, Laparoskopik Cerrahi.
Figen Sungar adresi nerede?Figen Sungar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu, Mehmet Akfan Sokağı, Kadikoy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Sungar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Sungar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Sungar hangi dilleri konuşuyor?Figen Sungar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Figen Sungar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Sungar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Sungar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Sungar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Figen Sungar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Figen Sungar hangi sigortaları kabul ediyor?Figen Sungar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları