ar...u
Kendisine 2 ay oncesinde başka bir doktor tarafından kanal tedavisi yapilan disim için girmiştim ve o doktor bana 1 ay içerisinde gecmemesi durumda tekrar gel demişti ve bende baska bir doktora gitmeyi tercih ettim ama kendisi benim bu sureci aciklamama firsat vermeyip dişine kanal tedavi uygulanmış normaldir diyerek beni apar topar muayene etti diyelim denilirse yani kendisinin odasına girmemle cikmam bir oldu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ya...-
odasına girmemle çıkmam bir oldu doğru dürüst derdimi dinlemedi bile kendileri ben memnun kalmadım açıkçası
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
az...0
çok kaliteli ve bilgili bir dr eli çok hafif ve güler yüzlü sevecen hastasına değer veren kaliteli bir dr dur kendisine teşekkür ederim
i...
Gerçekten mükemmel bir hekim. Güleryüzlü, sevecen, işini seven ve hastalarına karşı saygılı bir insan. Ben eşimle birlikte gittim ve çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum :)
Figen Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Figen Yüksel, Diş Hekimi.
Figen Yüksel adresi nerede?Figen Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Figen Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Figen Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Figen Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Figen Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Figen Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Figen Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Figen Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.