Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
e....k
Çok çok iyi bir deneyimdi benim için. Hocanın her detayı açıklaması güleryüzü işini hakkıyla yapıyor olmasını çok takdir ediyorum. Kas problemlerim için gittiğim randevuda hem moral olarak destek oldu hem de çok güven verdi. İyi ki karşılaştım
f....ç
Sayın Fikret Aysal ile sol ayağımdaki EMG çekimi sonrası kontrolde tanışma fırsatım oldu. Çok güzel anlatım tarzı var ve emin olana kadar işlem tekrarları yapmasi işine olan itinası ve özenini gösteriyor. Gerçekten bu doktorlar kendileri gibi doktor yetistirsinler isterim.
Kendisi kıymetli bir doktordur.
g....e
Kol ve bacaklarımdaki kas seğirmeleri için emg çekilmeye gittim daha ilk sesini duymamla o pozitifligi bana verdi.. Cok ilgilendi ve cok pozitif bakıslı doktor Allahtan hep iyi bi dr ile karsılasmayı diledim ve eminim kabul oldu hayatımda gordugum en babacan en ılımlı dinleyen o kadar soruma detaylı olarak cevap veren bi doktor gormedim.. İyiki Rabbm karsılastırmıs boyle doktorlar gercekten insana yasama umudu veriyor.. Allah bin kere razı olsun herkese tavsiye ederim
me...z
ALlah razı osun çok iyibir uzman onun sayesinde ayağa kalktım.herkese böylebir doktor tavsiye ederim...dalında uzman . birde hastaya nasıl davranılacağı konusunda uzman . sanki doktor değilde bir arkadaşınız gibi davranıyor. ben böyle birini daha önce hiç görmedim.SAYGILAR.
se...n
Fikret aysal' a teşekkür ediyorum. onun sayesinde ayaktayım.Bana moral verip ilgilenmeseydi şuan ayakta olamazdım. Başka doktorlar bana yaşama ümidi vermediler ama sonuna kadar iyileşibileceğimi sağladı ve iyileştirdi ona teşekkür ederi işinde başarılar diler allah uzun ömürler versin. . .
mu...n
Hocamla 2007 senesinde tanıştık uzun süren tedavim sonucunda şuanda %90 oranında iyiyim Kronik inflamatuar demilizian Polineropati hastasıyım bence kendisine en büyük övgü hastalara yaklaşımında dolayı verilmelidir.
sb...s
Bana çeşitli hastanelerde iki farklı sebeple ameliyat olmam söylenmişti. Bunalım geçirirken kendisini internet üzerinden bulup aradım. Telefonda beni davet etti. Daha telefondaki sesinden bana yardım edebileceğine inandım.Beni rahatlattıktan sonra kendi konusu ile ilgili olan ameliyatın gereksiz olduğunu söyledi. Diğer konu için gönderdiği doktorda diğer ameliyatın gereksiz olduğunu söyledi.Aradan yıllar geçti ve çok iyiyim. İyi bir doktor ve iyi bir yol gösterici. Herşeyden önemlisi iyi bir insan.
de...r
süper bir doktor insan gibi insan merhametli ilgili çoookkk iyi bir doktor mükemmel
Fikret Aysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikret Aysal, Nöroloji.
Fikret Aysal adresi nerede?Fikret Aysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Molla Gürani Mah. Oğuzhan Cad. 23/10 Fındıkzade Fatih İstanbul
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikret Aysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikret Aysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fikret Aysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikret Aysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikret Aysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikret Aysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Fikret Aysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar