Ege Üniversitesi Tıp Fakültesideki ihtisas eğitimini 2002tamamladı. Ardından Mustafa Kemal Üniversitesi'nde Genel Cerrahi dalında 2009 senesinde uzmanlık eğitimini tamamladı. Şu anda Özel Gözde Hastanesi Kuşadasında obezite cerrahisi üzerine hizmet vermektedir.
Genel Cerrahi Randevusu
Varis Tedavisi
Yutulabilir Mide Balonu
İç Guatr Ameliyatı
f.....
Fikret Bey'den ve ameliyat sonrası ilgisinden çok memnunum.Herkese de tavsiye ediyorum.Obezite ameliyatı olmuştum ben.Ameliyat sonrası çok iyi sonuçlar aldım.Ben 2021 Haziran 23te ameliyat oldum.O zamandan beri diyaloğumuz kopmadı.Sağolsun.doktordan daha çok abla kardeş gibi olduk kendisiyle.
l.....
Kilo problemim vardı, obezite ile mücadele içindeydim.Uzun süre kilo veremiyordum, cesaret edip tüp mide ameliyatı da olamıyordum.Fikret Bey ile görüştükten sonra bana cesaret verdi, ameliyatımı oldum, arkadaş gibi olduk.Yaklaşımı bize çok enerji verdi, memnun kaldım.Sayesinde 35 kilo verdim.Gülen yüzü hiçbir zaman solmasın.
r.....
7 yıl önce mide küçültme için müracaat ettim.Ameliyattan sonra sağolsun yeni bir hayat başladı.Zor bir anında, 7 yıl geçmesine rağmen farklı bir şikayetin olduğunda arayıp ulaşabiliyorsun.Hastasıyla çok güzel ilgilenip yardımcı oluyor.En büyük acımız Adan'dan gitmesi oldu.Başka bir şehre gidince çok üzüldük .Her hastaya tavsiye edeceğim bir doktor Fikret Beyaz olur.Allah bin defa razı olsun.Yaşadığım sürece tek tanıdığım doktor Fikret Beyaz'dır.
f.....
Ben çok memnun kaldım, tamamen sonunda kadar destekçisi olurum.Ben obezite için gittim.İlgili alakalı,beni hiç bir şekilde obetize hastası gibi saymadı.Obezite değilmişim gibi hissettirdi.Güler yüzü ve ilgisi ile çok çok memnun kaldım.Hala da iletişim halindeyiz.Tüp mide ameliyatı oldum, bir ay oldu ve gayet memnunum.Benim için Fikret Bey ve asistanı kanatsız melek.Hayatımın dönüm noktası olduğu için çok değerli.
Benim belimde platin var, çok kilo alımı için tüp mide ameliyatı oldum.İlk defa rahat ameliyat oldum.Fikret Bey hem insancıl hem de hastaları ile ilgilenen mükemmel bir doktor.Ameliyat öncesinde ve sonrasında gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Ameliyat sonucundan da memnun kaldım.Tesadüf eseri gittim ve mükemmel bir doktor.Doktor, hemşiresi ve asistanı çok iyiler.Midesini küçültmek isteyen herkesin Fikret hocama gitmesi lazım.
er...y
Yaklaşık 8 ay önce gastrit baypas ameliyatını oldum 72 kg verdim ameliyat öncesi bütün olacakları ve ne yapmam gerektiğini anlattı. Ameliyat sonrası ve hala görüşmeye devam ediyoruz aramalarıma ve mesajlarıma hemen dönmesine gün içinde dönüş yapar. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
ha...a
Doktor beye yakın zamanda muayene oldum. Ve kolonoskopi işlemimi gerçekleştirdi.gözlemlediğim kadarıyla hastalarla çok ilgili, yakın, empati yeteneği çok gelişmiş. Samimi. Çözüm odaklı, detaycı, bir hekim.
k....b
Safra kesesi ve taşı ameliyati oldum. O kadar iyi kalpli, anlayışlı, saygılı ve sevecen ki.. özel ve nadiren bulunan bir doktor.. bayıldık! tüm ilgisine (kendisine ve ekibine) çok çok çok teşekkür ediyoruz! Güzel kalpli insan..
bu...i
Fikret Bey' e mastit sorunuyla ilgili basvurdum, kendisi hem cok guler yuzlu hem cok basarili, tedavimi hemen uyguladi aklima takilan birsey oldugunda da rahatca hic cekinmeden telefonundan kendisine ulasabildim,cok ilgili ve isini iyi yapan biri, suana kadar gordugum nadir bulunan mukemmel doktorlardan diyebilirim.
e....ö
Bir doktor düşünün cumartesi pazar günü bile hastalarını kontrol etmek için çocuklarını ve eşini bırakıp hastaneye geliyor. Resmen ailemizden birisiydi ve kafanızdaki tüm doktor profillerinizi silecek bir doktor. Mükemmel bir doktor, Fikret hocam tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Allah yolunuzu açık eylesin hocam. Kesinlikle tavsiye ederim
Fikret Beyaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikret Beyaz, Genel Cerrahi. Size Fikret Beyaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Normal Randevu, Laparoskopi.
Fikret Beyaz adresi nerede?Fikret Beyaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mahallesi Rıza Saraç Caddesi Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikret Beyaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikret Beyaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fikret Beyaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fikret Beyaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fikret Beyaz hangi dilleri konuşuyor?Fikret Beyaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fikret Beyaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikret Beyaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikret Beyaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikret Beyaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Fikret Beyaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kuşadası bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar