burnumda sağlık sorunları ve görsel sorun vardı arkadaşımın tavsiyesi ve yorumlara bakarak gittim görüşme olumlu geçti her konuda çok ilgililer ameliyat sonrasıda aynı ilgi devam etti ve burnumdan çok memnunum artık daha rahat nefes alabiliyorum fikret hocama çok teşekkürler
Fikret Hocam Mart ayında rinoplasti ameliyatımı yaptı. Tam 1.ayımdayım.Sürecin başından bugüne kadar yaptığı bilgilendirmeler, yapabilecekleri ve yapamayacakları hakkındaki detaylı anlatımları kesinlikle bir doktordan beklentimdi. Sonuçtan inanılmaz memnunum. Arzu ettiğim gibi doğal ve yüzüme, yaşıma yakışan bir buruna sahibim artık. Daha şişlerim olmasına rağmen bu görüntümü bile beğendim. Ameliyat sonrası düzenli kontrol takibi devam etti. Doktoruma ve ekibine saygı ve sevgilerimle. Zor bir süreç sayelerinde olabilecek en rahat şekilde geçti.
Fikret bey burun estetiğim yaptı gerçekten çok memnun kaldım iyiki sizi tercih etmişim diyorum ve herkese tavsiye ediyorum...
f....a
Mükemmel hekim ,hijyenik çalışma ,süper sonuç , botoks ve bişektomi ,ayrıca çene implantından çok memnun kaldım ..teşekkürler doktorum
Fikret Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikret Eren, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Fikret Eren adresi nerede?Fikret Eren adresini belirtmedi. Fikret Eren yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fikret Eren adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikret Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikret Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fikret Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikret Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikret Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikret Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Fikret Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.