ha...k
Çocukluğumdan beri Yıllardır bitmek bilmeyen enfeksiyon hastalığı mı ilk defa bu kadar detaylı bir şekilde araştıran inveleyen bir doktora rastladım şimdi ye kadar ki Dr.lar.antibiyotikle geçiş tirdiler ve Fatih bey sayesinde reflü olduğu anlaşıldı yaşim 41ve daha yeni ögreniyorum Doğuş tan çift toplar sistem ve çift üreter sistem olduğu anlaşıldı Dr.bey açık amaliyat yapma kararı aldı henüz olmadim sindigrafi den sonra tekrar görüşücez burdaki yorumları görünce işinin ehli bir Dr.olması beni yine sevindirdi inşallah ameliyatımda iyi geçer teşekkür ederim FATİH BEY
mi...r
onun gibi inançlı ve becerikli doktor görmedim eşi bulunmaz bir doktor inş ulaşmak istediği her hayırlı şeyi allah ona nasip etsin dualarımız doktorumuzla
sa...ı
yaklaşık 28 yıldan beri böbreğimdeki çıkış darlığından dolayı beni sürekli açık ameliyata yönlendiren doktorlardan ümidimi kesmişken tesadüfen hastası olduğum doktorum F.FİKRET ÖNOL BEY sayesinde kapalı amelyat tavsiyesi ve yönlendirmesi ile rahatsızlığımın çözümüne ulaştım. böyle doktorların varlığı beni çok umutlandırdı, gelecek nesiller için,binlerce kez teşekkür ederim sayın doktorum.
Fikret Fatih Önol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikret Fatih Önol, Üroloji.
Fikret Fatih Önol adresi nerede?Fikret Fatih Önol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikret Fatih Önol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikret Fatih Önol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fikret Fatih Önol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikret Fatih Önol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikret Fatih Önol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikret Fatih Önol hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fikret Fatih Önol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar