İstanbul
Doktor Muayenehanesi
Güneştepe,
ÖZEL İLGİ HASTANESİ
Kasık bölgemdeki şişkinlik için Fikret beye başvurdum. Çok kibar bir şekilde tedavi sürecimi başlattı. Sonrasında operasyon için gün verdi, telefon görüşmelerine kendisi cevap verdi. Operasyon sırasındaki düşünceli davranışları, heyecan yapmamanıza yardımcı oluyor. Başarılı geçti, çok memnunum. Tekrar bir sorunum olduğunda düşünmeden başvurabilirim.
ş.....
Benim ameliyatımı gerçekten güzel bir şekilde yaptı, sorunum çözüldü .İnsanlık olarak da çok memnun kaldım. Ameliyat sonrası aradığımda hiç kızmadan gayet sakin bir şekilde cevap verdi.Ben kendisinden çok memnunum . Makattan fistül ameliyatı oldum.Ağrılarım vardı, ameliyat sonrası ağrılarım kalmadı .Siğiller vardı, onları da yaktı.Bir daha da çıkmadı zaten.
me...
11.05.2021 de kıl dönmesi ameliyatı oldum
Doktorumum fikret bey gerçekten çok kaliteli bir doktor ertesi gün taburcu oldum ve ayaga kalktım hemde hiç agrı, acı çekmeden tecrübesiyle befendiligiyle taktir edilesi bir insan...
ku...k
Ogulumun sunnetini yapti gercekten eli cok hafif hic arastirmadan gittim ama okadar memnun kaldimki oglum ilk gun ayaklandi eline saglik cok tesekkur ederim..gonul rahatligiyla gidebilirsiniz..
Psikolojik olarak rahatlattı, mükemmel bir doktor.Kovit zamanında kendisine gittim.Basur olarak gittim.Göğsümdeki kitleyi inceledi, raporlarımı kontrol etti.Daha çok hangi konularda tetkik yapılabilir, bununla ilgili gittim. Ciddi anlamda benim için kıymetli bir doktor, hastalarıyla birebir ilgili bir doktor.
Ben doktorumdan memnunum.Ani bir durum söz konusu olmuştu,kendisine gittim.Çok memnun kaldım ilgi ve alakasından.Göğüs kanserinden ameliyat olacağım kendisine.Şuanda kemoterapi görüyorum.Tedavim bittikten sonra ameliyat olacağım.
İlgisine, teşhisine ve tecrübesine güvendiğim Fikret İrkin hocama rahatsızlığım zamanında gösterdiği ilgi ve şifadan dolayı teşekkür ederim.Ben küçük bir kaza geçirdim.Metro direğinde platforma sıkıştım.Bacağımda morluk ve ödem oluşmuştu. Bir de ayak baş parmağıma şişe düşmüştü, tırnağım düştü.Bunu tedavi etti, kendisinden memnun kaldım.Şikayetlerim geçti,morluk ve ödemimim kalmadı.Ameliyatlarımı yaptı.
r.....
Gerçekten işini çok iyi bilen, çok usta ellere sahip, bilgili bir doktordur. Annemin ameliyatında en ufak bir problem çıkmadı.Başarılı bir ameliyat oldu.Annem meme kanseri, beklediğimizden daha kısa sürede sağlıklarına kavuştu.
s...
Annemin karın bölgesindeki şiddetli ağrıları nedeniyle ,Muğla'da hastaneye götürmüştük. Yapılan tetkikler sonrasında da acil olarak apandisitin alınması gerektiği sonucuna vardılar. Doktor Fikret Bey geldi ameliyatı yapmak için. İlk o şekilde kendisiyle tanıştık. Oldukça bilgili ve son derece mütevazı bir hekim. İyi ki annemin ameliyatını Fikret Bey yapmış. Annem hemen ameliyata alındığı için, ameliyat sonrası doktor bey ile konuşma imkanımız oldu. Bize ameliyatın nasıl geçtiğini oldukça net anlattı. Hastaneden ayrılana kadar ve sonrasında da bizimle çok ilgilendi. Uzmanlık alanında son derece bilgili ve bu bildiklerini de hastanın anlayacağı şekilde anlatması çok hoşuma gitti. Çok alçakgönüllü, saygılı ve hastaları ile de son derece ilgili bir doktor. İyi ki annemin ameliyatını Fikret Bey yapmış. Kesinlikle tavsiye ederim. Teşhis ve tedavide kesinlikle doğru adres. Hem tedavi aşamasında hem de tedavi sonrasında hasta ile iletişimi çok iyi. Fikret beyin Muğla'dan gitmesi maalesef biz eski hastaları için bir büyük bir kayıp oldu.
il....
Çok ilgili güven verici güler yüzlü sıcak kanlı bir doktor. Hastasını gerçekten dinliyor ve ona yaşamının değerli olduğunu hissettiriyor teşekkürler hocam.
Fikret İrkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikret İrkin, Genel Cerrahi. Size Fikret İrkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Fikret İrkin adresi nerede?Fikret İrkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikret İrkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikret İrkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fikret İrkin hangi dilleri konuşuyor?Fikret İrkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fikret İrkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikret İrkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikret İrkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikret İrkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Fikret İrkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar