Doç. Dr.
Kalp Muayenesi
Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
k....t
Fikri beyi şans eseri buldum. Kızımın dudaklarının kenarı morarıyor diye çocuk doktorumuz yönlendirdi. Fikri bey o kadar rahatlatıcı bir doktor ki açıklayıcı herşeyi direk söyleyebilen insanın içine su serpiyor. Gerçekten inanılmaz, mühtiş bi doktor. Kendisinin profesyonelliği tartışılmaz. Rabbim yinede kimseyi düşürmesin. Ama bir sorunda kesinlikle fikri bey’i yine tercih ederim.
ü....ö
Fikri Beye 8 yaşındaki oğlumun kalp ağrısı şikayetiyle gittik. Muayene sırasında Fikri Beyin çocukla olan iletişimi, hastalıkla ilgili detaylı açıklamaları, bir hastanın ve hasta yakının tam da aradığı şey. Bilgisini bizimle paylaşması bizim de hastalık konusunda bilgilenmemizi ve tedavi sürecinde bilinçli davranmamızı sağlıyor.
8 yaşında ki oğlumun 16 Nisan'da Covid-19 testi pozitif çıkmıştı ve bu süreci sıkıntısız bir şekilde atlatmıştık. Ancak 21 Mayıs günü Covid-19'a bağlı MIS-C ön tanısıyla hastaneye yatışı yapıldı ve uygulanan tedavilerin ardından 24 Mayıs günü taburcu oldu. Geçirmiş olduğu bu rahatsızlıklardan dolayı kalbinde herhangi bir hasar oluşup oluşmadığını kontrol ettirmek için bugün değerli hocamıza başvurduk. Tahlil sonuçlarımızı büyük bir titizlikle tetkik ettikten sonra ultrasonla kalbini inceledi, EKG çekti akabinde EKG sonucunun analizini yaparak oğlumuzun kalbinde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Temiz bir ortamda, ince eleyip sık dokuyan tutumuyla, engin bilgi ve tecrübeleriyle bizi aydınlatan değerli hocamıza çok teşekkür eder, Cenab-ı Allah'tan muvaffakiyetler dilerim. Allah kolaylık versin. Selam ve saygılarımla Allah'a emanet olun hocam.
Doktorumuzun muayene de üfürüm sesi duymasi ve detayli muayene önerdi ve Fikri hocamizi sectik diger uzmanlaru bilemem ama hocamiz kendisi karsiladi ayri odaya aldi biz erken gittigimiz için diğer aileyle karsilasmamamiz icin güleryüzlü, mütevazı, ilgili ve dakikdi. Muayenehanesinde çocukların ilgisini çekecek oyuncaklar vardı ferah ve temizdi.muayene sırasında cok nazik davrandı bebeğime aglamamasi için sesli oyuncak ve farkli seslerle ilgisini çekmeye çalışarak sakinleştirmeye çalışarak muayene etti. Muayene sonrası masum üfürüm ve sınırda değer teşhisi koydu tekrar kontrole gideceğiz sikayetimiz dışında surekli yineleyerek başka sorularımızda varsa cevaplamak istediğini söyledi ve oyle de oldu sabırlı ve açıklayıcı cok memnun kaldım keske her çocuğumda ilgili her gittiğim doktor aynı açıklayıcı ve rahatlatıcı şekilde davransada biz ebeveynlerde gereksiz endişeler olmasa
oğ...r
Kızımızın kalbinde bir ses (üfürüm) şikayetiyle Dr.Fikri hocama gittik. Kızımı ayrıntılı bir muayeneden geçirdi. Çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi. Durum hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İçimizdeki tüm şüphe ve sıkıntılar gitmiş oldu. Kendisine ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
ni...r
Çocuğum kalp hastası kontrol amaçlı gittik.Hocamız muayene etti.Geniş kapsamlı bilgi verdi.İgili oldu
en...5
3 aylık bebeğimin kalbinde doğuştan 2 delik vardi.bunun dışında sürekli burun tıkanıklığı,emmeme,kusma sikayetlerimiz vardi ve rota aşımız yapılacaktı.Dr bey uzun uzun kalp ekosunu yaptı ve ekg çekti.kalbindeki deliğin kapandığını söyledi.aşımızı özenle yaptı.bebegimizle ve bizle çok çok ilgilendi.aynı zamanda sanki muayenehaneye değil de evine gitmişiz gibi karşıladı, her konuda yakinen alakadar oldu ve kapıya kadar uğurladı.kendisine minnettarız.tam 1.5 saat muayenehanesinde kaldık.muayenehanesi bir çocuğu eğlendirmek için tam donanımlı.muayenesi anne babayı tatmin ediyor.her soruya itina ve sabırla cevap veriyor.bir çok doktor değiştirmiş olmamız sebebiyle artık bu konuda tecrübeliyiz; kesinlikle bildiğiniz doktorları unutun doktor fikri beyi tanıyın derim.şiddetle herkese öneriyorum.Doktor beye tekrar tekrar çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
ca...0
Cocuk kardiyolog arayanlar için dr fikri beyi kesinlikle sonuna kadar tavsiye ediyorum. 18.03.2019 tarihinde muayenehanesine 7 aylık bebeğimi götürdük, çok memnun kaldık , içimizi rahatlattı . Tereddütsüz çok iyi bir doktor
ay...8
Oğlumuzun kalp çarpıntısı şikayetiyle gittik.Fikri bey çok ilgilendi ve yardımcı oldu.Her şey için teşekkür ederiz...
i̇....
Diyarbakır'da çocuk kardiyolojisinde özelde hizmet veren başka bir hekim yoktu.Oğlumun göğüs ağrısı şikayetiyle gittik.Muayene etti.Herhangi bir rahatsızlık olmadığını söyledi.Detaylı muayene etti.Biz de tatmin olduk,çocukla iletişimi iyi.Şikayetimizle ilgili bilgi verdi.Herhangi bir hastalık olmadığını ve tedaviye gerek kalmadığını söyledi.
Fikri Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikri Demir, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Fikri Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ekg, Eko(Ekokardiyografi), Holter Izlemi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Fetal Ekokardiyografi, Efor Testi, Kalp Muayenesi, Randevu, Spor Öncesi Kalp Muayenesi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Fikri Demir adresi nerede?Fikri Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mah. Bağdat Cad. No:547 İstanbul
- Florya Beşyol Mah. Akasya Sok. No:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikri Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikri Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fikri Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fikri Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fikri Demir hangi dilleri konuşuyor?Fikri Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fikri Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikri Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikri Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikri Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Fikri Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fikri Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Fikri Demir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Fikri Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları