İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını 2022 yılında “Stresle Başa Çıkma Tarzları ve Çok Boyutlu Mizah Duygusu ile Ölüm Kaygısı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” adlı projesiyle tamamladı ve onur derecesi ile uzmanlığını aldı.
Okullara ek olarak Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan Bilişsel Davranışçı Terapi, Psk. Dr. Bahar Köse Karaca’dan Şema Terapi ve Üsküdar Üniversitesi’nden Aile Danışmanlığı eğitimlerini aldı. Ek olarak çeşitli eğitim ve seminerle de uzmanlığını destekledi.
Eğitimi boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetlerde bulundu. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde stajını yaptı ve özel kliniklerde çalıştı.
Şu an yüz yüze veya online olarak genç ve yetişkin bireylerle psikoterapilerini sürdürmektedir.
Mimar Sinan Mah. Selmani Pak Cd. Demircioğlu İş Merkezi No: 48 Kat: 2 Daire: 208, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
z.....
Fikriye Hanıma panik atağım,kaygı bozukluğu ve hiçbir şeyden keyif alamama, hevessizlik için başvurmuştum. Çok güler yüzlü ve aşırı anlayışlı biri. İlk başta travmalarımı anlatırken Çok kasacağımı düşünmüştüm ama Fikriye hanımla çok rahat, çok güzel geçti seanslarım ve kendi özüme döndüğümü hissediyorum. Bana çok yardımı dokundu,farkındalığımı çok arttırdı.
r.....
Gerçekten çok güler yüzlü ve hep anlayışla yaklaştı. Anlattığım herşeyi dikkatle ve not alarak dinlemesi, beni yargılamadan anlamaya çalışması benim için çok önemliydi. Kendimi kolay açabilen biri olmamama rağmen onun bana güven vermesi sayesinde gayet kolay iletişim kurabildim ve çok iyi geldi bana.
Fikriye Hanımla olan randevularımda hep çok sıcak karşılandım, hep yakından ilgi ve alaka gördüm. Özellikle seanslardaki empati kurularak belirtilen görüşler sayesinde bana yaklaşımında hep fayda sağladım. Kendisi aynı zamanda çok sevecen ve anlayışlı biri olduğu için bir psikolog olarak çok memnunum.
Çok verimli görüşmeler yaptık, yaşantılarıma yeni bakış açıları kazanmamı sağladı
Her görüşmemizden ferahlamış şekilde ayrıldım. İnsan gerilmeden, rahat bir şekilde hislerini anlatabiliyor Fikriye Hanım'a. Çok teşekkür ederim sayesinde çok daha iyiyim.
Fikriye Hanım'dan yaklaşık 6 aydır seans almaktayım. Geçirdiğim 6 ay içerisinde fikirlerimi değiştirmekte ve iyileşme sürecimi ilerletmekte gerçekten etkili oldu. 6 ay danışmanlık hizmeti aldım. Fikriye Hanım gerçekten bana iyi geldi. Seanslarımızdan sonra davranışlarımı değiştirme yolunda özgüvenli adımlar atabildim. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
z.....
Fikriye Hanım'dan gayet memnunum. İyi ki de görüşme sağlamışım diyorum. Kendisine araştırma üzerine görüşme sağladım. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım arada sınavlarımdan dolayı 2 haftalık gidemedim 5 haftadır kendisini tanıyorum. Seanslarımızdan sonra bazı sıkıtnıalrımın çözülmeye başladığını görüyorum. Fikriye Hanım'ı seviyorum. Kendisi iyi, çok tatlı birisi.
uzun yıllar kaygımı yönetmede sorun yaşadım artık son noktaya geldiğimi düşünüyordum. Kaygım o kadar ilerlemişti ki bedensel belirtiler benim hayatımı çok zorlaştırıyordu. panik ataklarımla devam edip uzun süren mide bulantısı ve kusma problemi ile acile gidiyordum. Doktor kontrolun de ilaç tedavisine başladım. bu süreci terapi ile daha kalıcı hale getirebileceğimi düşünüyordum ve çevremdeki tanıdıklarım aracılığıyla Fikriye Hanıma ulaştım. ilk görüşmemizde beni çok rahatlatmıştı. Benimle empati kurabile beni anlayan profesyonel bir insanla konuşmaya çok ihtiyacım vardı ve Fikriye hanım iyi ki hayatıma dahil oldu. görüşmeleri iple çekiyordum. Görüşmelerimiz sayesinde kaçınma davranışlarımı fark etmeye başladım ve bunlara yönelik çalışmalar yaptık. o kadar etkili oldu ki benim hayatımdaki kırılma noktalarından biri oldu. çok cesaretli bir insan değildim ama görüşmelerden sonra bende büyük değişimler oldu çevremdeki çoğu insanda bu değişimleri fark etmeye başlamışlardı. bir psikolojik danışman olarak aldığım eğitim ve uygulama çalışmalarına rağmen kendi hayatımda bir şeyleri değiştiremiyordum. Fakat Fikriye Hanım sayesinde kendi hayatımı yönetebilme becerisi kazandım. Şu an mesleğimi icra ediyorum ve kaygı problemi yaşayan danışanlarım var. Onlarla aynı süreçten geçmiş biri olarak daha çok yardımcı olabiliyor ve empati kurabiliyorum. Fikriye Hanımın samimiyeti ve empatik yaklaşımı sayesinde bu noktaya gelebilmeme vesile olduğu için çok minnettarım.
Fikriye Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fikriye Aksu, Psikoloji. Size Fikriye Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Bütüncül Psikoterapi.
Fikriye Aksu adresi nerede?Fikriye Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. Selmani Pak Cd. Demircioğlu İş Merkezi No: 48 Kat: 2 Daire: 208 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fikriye Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fikriye Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fikriye Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fikriye Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fikriye Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fikriye Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fikriye Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fikriye Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Fikriye Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fikriye Aksu hangi sigortaları kabul ediyor?Fikriye Aksu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu