ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +47 daha fazla
Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi
Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, İkidede Apartmanı No:35 k:2 Daire:8 Bostancı, İstanbul
İstanbul Anez Psikoloji
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi
İki çocuk annesiyim. Annelik deneyimim ve tecrübemle mesleğimi yapmak daha anlamlı olmaya başladı.
Uzun yıllar rehabilitasyon merkezinde gelişimsel bozukluğu olan [otizm, down sendromu, özgül öğrenme güçlüğü, dehb vs] bireylerin sosyal ve bilişsel gelişimine destek , aile danışmanlıkları ve eğitimleri, okulları ile iş birliği kurma, çocuk ve aile arasındaki ilişkinin kuvvetlenmesi ile alakalı çalışmalar yürüttüm.
Çocuk Gelişim Testleri, Çocuk Zeka Testleri, Çocuk Dikkat Tarama Testi uygulama yeterliliğim bulunmaktadır. 2013 yılından beri yüz yüze ve online seans hizmeti vermekteyim.
g...
Filiz Hanıma kardiyofobi şikayeti ile başvurdum. Sürecimiz iyi gidiyor, çok memnunum. Tavsiye ederim.
r....s
Çok memnunum kendisinden. 73 yaşındayım. Evlilikte birkaç sorunum vardı. Kendisini çok sevdim ve bana çok iyi geldi. Kendimi yanında iyi hissediyorum. Şifacım oldu benim. İyi ki var, kendisine minnet borçluyum.
m....s
Sırtımda ağrı vardı. Psikolojik olduğunu söylediler. Filiz Hanım'dan memnun kaldım. Bakış açımı değiştirdi. Ağrıma sebep olan şeyleri çözdü. Şu an çok mutluyum. İlgili ve alakalı bir uzman. Kendisini çok beğeniyorum. Bana çok iyi geldi.
s....ö
Eşimle aramızda ufak tefek sorunlar vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Tesadüfen gittim kendisine. Bilgili bir uzman. Seanslar sayesinde daha iyi oldum. Kendimi yanında rahat hissettim. Ben memnun kaldım.
Filiz Hanım'la ortak bir arkadaş vasıtasıyla sosyal medya üzerinden tanışıp bir görüşmem olmuştu, daha sonra da kendisinden randevu aldım. Seanslarımız online'dı. Birkaç ay sürdü ama tam olarak ne kadar şu an hatırlamıyorum. Haftada iki kere diye başlamıştık. Sürece göre ilerleyip haftada biri düşürdüğümüz oldu. Ben kendisiyle eşimle problemlerim vardı, evliliğimle ilgili görüşmek istemiştim, psikolojik şiddet görüyordum eşimden. Süreç çok iyi geçti diyebilirim, kendime de dönüp bakmam konusunda kendi hatalarımla da yüzleşmem konusunda bana çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Süreç boyunca biraz ferahlamış hissediyordum. Kendime olan inancımı arttırdı diyebilirim. Bazı şeylerden korkup geri plana iten bir insandım, bana bu konularda da çok iyi gelmiştir.
i̇...g
Filiz Hanım benim anksiyete/stres üzerine değiştirdiğim 3. psikolog. Diğer iki psikoloğa göre en çok verim aldığım seansları gerçekleştirdik. Yaşadığım her türlü duyguyu anlayış ile karşılayıp yol gösterdi, destek oldu. Yaşadığım bu süreci atlatmamda yardımcı oluyor ve tavsiyeler veriyor. Sadece sizi dinleyip göndermek yerine anlattığınız şeylerin psikolojideki anlamlarını size açıklayan birisi. Bir şeyleri kafanızda oturturken aslında nedeninin ne olduğunu size tek tek söyleyip sebebini araştırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim, karşınızda sizi anlayan ve yardımcı olmak için çaba gösteren bir insan olacak. Bu süreçte en önemli şey anlaşıldığını hissetmek olduğunu düşünüyorum.
Filiz hanım ile online görüşmeler gerçekleştirdim. Doğum sonrası hayata tutunmakta oldukça zorlandığım ve hiçbir şeyden zevk almadığım ve geleceğe dair umut beklemediğim bir ruh halinde bana verdiği psikolojik destek çok çok iyi geldi. Açık sözlüğü, naifliği, nokta atışı tespitleri ve özellikle kendisinin de bir anne olmasından dolayı, tecrübeleri ve mesleki birikimini birleştirmiş olması ve bunları danışanına aktarabilmesi cok değerliydi benim için. En zor zamanlarından umutla cikabilmemde çok büyük katkısı oldu.
hi...l
Daha psikoterapiyle, seanslarla ilgili çok bir şey bilmezken, yaşama dair isteksiz ve hedefsiz hissettiğim bir sıra başvurdum kendisine. İç çatışmalarımdan aileme, ailemden kaygılarıma uzanan harika bir süreç geçirdik sevgili hocamla birlikte. Yargılanmadan özgürce konuşabileceğim bir alan, anlayış ve samimiyetle karşılaşacağımı bilerek katıldım hep seanslara. Kendimi daha iyi analiz edebilme fırsatı elde ettim. Şimdi de hep, istersem böyle bir desteğin hala burada olduğunu bilerek devam ediyorum hayatıma.
a....
Destek almak istiyorsanız işin içinden çıkamıyor doğru yöntemlerle en iyi sonuç eşimden çocuklarımdan ayrıldım sağlık sorunlarım hepsi bir arada gelmişti profesyonelliği ilgisi alakası tedavi teknikleri huzur ve ihtiyaç duyanların gitmesi gereken hoca, herkese tavsiye ederim.
y.....
Kök ailemde yaşadığım problemler evliliğime ve çocuğumla olan iletişimime olumsuz etki etmeye başlayınca online seans almaya başladım. Hocamın desteğiyle kendimi iyileştirme yolculuğumun ilk adımı olan seanslar, neticede farklı bakış açısı kazandırdı, her seans yeni bir uyanış oldu benim için.
Filiz Aras isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Aras, Psikoloji. Size Filiz Aras tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Filiz Aras adresi nerede?Filiz Aras şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınar mah Başakçı Sk. No:5 İstanbul
- Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, İkidede Apartmanı No:35 k:2 Daire:8 Bostancı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Aras isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Filiz Aras uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Filiz Aras isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Aras, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Filiz Aras hangi dilleri konuşuyor?Filiz Aras ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Filiz Aras isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Aras tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Filiz Aras hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Filiz Aras hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Filiz Aras hangi sigortaları kabul ediyor?Filiz Aras tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu