Arabacıalanı mahallesi çark caddesi 310/1 Hilloria İş merkezi serdivan/Sakarya, Sakarya
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
Fizyoterapist Filiz Debreli Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezi
Mezuniyet sonrası Sakarya'da farklı kliniklerde ortopedik rehabilitasyon, sporcu sağlığı, klinik pilates alanlarında çalışmıştır.
2023 yılında Fizyoterapist Filiz DEBRELİ Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezini kurmuştur.
* Manuel terapi
* Osteopati
* Kadın sağlığında fizyoterapi
* Terapötik Egzersiz (klinik pilates) uygulamalarından yararlanarak danışan kabul etmektedir.
Osteopati eğitimi hala devam eden Filiz Debreli, güncel fizyoterapi yaklaşımlarını takip ederek gerekli gördüğü eğitim ve seminerlerle mesleki gelişimini sürekli desteklemektedir.
es...ö
Yaklaşık 2 aydır Filiz Hanım dan yardım alıyorum.Belimde 2 adet ameliyat seviyesinde fıtığım var.Filiz Hanım a geldiğimde çok şiddetli ağrı ve sol bacağımda uyuşma vardı.Aldığım manuel terapiler ve egzersizler sayesinde ciddi bir iyileşme oldu.Hayat kalitem ve konforum arttı.Filiz Hanım dan destek almaya devam ediyorum.Tedavi sürecimde Filiz Hanım la tanıştığım için çok memnun oldum.
r....ü
10 yıla aşkın süredir boyun ağrısı çekmekteyim Filiz hanımla 2 yıl önce tanıştı. Hiç bir ağrı kesiciye gerek kalmadan tekrar eden ağrılarımı bıçak gibi kesti. Güler yüzü ve detaycı anlatımıyla kendisine güven duymamı sağlıyor.
ec...r
Hamileliğimin erken döneminde başlayan kuyruk sokumundaki ağrı için kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine Filiz hanımla çalışmaya başladım. Bebek sebebiyle egzersiz açısından tedirginliğimiz olsa da Filiz hanım yaklaşımıyla bizleri çok rahatlattı. Amacımız başlarda biraz olsun ağrıyı hafifletmek iken birkaç seansta ağrısız günler geçirecek kadar ilerlemiş olduk. İyi ki yollarımız kesişti, eline emeğine sağlık.
ni...n
1,5 yıldır süre gelen boyun ağrısı şikayeti ile gittim Filiz Hanım’a. İlk seansta dahi etkisini görmeye başladım ve 4-5 seansta ağrılarım tamamen geçti. Şuanda boynumun güçlenmesi için seanslarım devam ediyor. Sayesinde bedenimi daha iyi tanımaya başladım. Yaşam kalitem ciddi anlamda arttı iyi ki yolumuz kesişmiş çok memnun kaldım.
s....a
Yıllardır sırt ve boyun ağrısı çekiyordum. Taki Filiz Hanim’dan manuel terapi alana kadar. İlk seansta konuşurken Filiz Hanım, bir kaç seansta rahatlarsınız dediğinde inanmamıştım. Fakat tamda öyle oldu. Çok kısa sürede rahatladım ve ağrılarım o kadar azaldı ki inanamadım. Kalıcı iyileşme sağlayabilmek için egzersiz seansları ile devam ediyorum… Filiz Hanım işinde çok iyi herkese tavsiye ediyorum
ş.....
Filiz hanımı bir arkadaşımın önerisi ile keşfettim. Daha önce manuel terapi hakkında hiçbir bilgim yoktu.kendisi önce bu konuda beni detaylıca bilgilendirdi. Tedaviye başladığımda yarattığı etkiye inanamadım. Seansın sonunda vücudumun tüy gibi hafiflediğini, herhangi bir ağrımın kalmadığını fark ettim. Kendisi sadece bir tedavi uygulamakla kalmayıp beden farkındalığı oluşturmanıza da yardımcı oluyor. 4-5 seansın sonunda yıllardır çektiğim ağrı tamamen sona erdi. İyiki yollarımız kesişti.
Sırt ve bel ağrıları çekiyordum. Ağrılarımın pik yaptığı dönemde filiz hanımla yollarımız kesişti ve manuel terapiyle süreç baya hızlı ve çok iyi sonuç vererek devam etti. Hareket kısıtlılığı yaşadığım dönemden birkaç hafta içerisinde ağrısız hale geldim. Önce Allah sonra Filiz hanım sayesinde gayet iyiyim şimdi. Filiz hanımın eline emeğine sağlık
al...n
Kemikte oluşan ödem nedeniyle 8 aydır devam bilek ağrım gündelik işleri yapmama dahi engel oluyordu. İlk tanışma randevusunda tanıyı koydu ve iyileştirebileceğini söyledi. 5 seansta ağrılar ciddi azaldı ve seyrekleşti. Verdiği günlük yapılması gereken hareketler ve 8 seans sonunda yok denebilecek hale geldi ve ağırlık ile çalışmalara başladık. Seanslar sonunda sadece bilek değil tüm kolda mobilite arttı. İlk Seanstan dahi seans sonrasında işyerinde çalışmaya devam edebildim. Ağrılı süreç olmadı.
se...z
1 senedir süren bel fıtığı ağrısı sebebiyle tesadüfen İnternet'e karşıma çıktı filiz hanım iyiki çıkmış bir sürü iğne ilaç kullanmama fiziğe gitmeme rağmen artan şiddetli ağrım vardı 10 dakikalık yol yürüyemiyordum 2 ci seansta her iki ayağimdaki uyuşmalar da ciddi anlamda azalma oldu Allah razı olsun ilgi alakası süper iyiki çıkmış karşıma
tu...e
4 yıldır bir çok doktora gitmeme rağmen bir çok tedavi (fizik tedavi, ozon tedavisi, ilaç tedavisi) denememe rağmen devam eden omuz ağrılarım çok şükür ki bitme derecesine geldi. Filiz Hanım tatlı dili güler yüzü detaylı anlatımı ile her daim beni rahatlattı her soruma cevap verdi süreci en iyi şekilde atlatabilmem için elinden geleni yaptı beni ilk önce ağrımın geçebileceğine inandırdı. Şuan da kolumun ve omzumun güçlenmesi için tedavime devam ediyorum. Kendisi gerçekten işini ehli ve bu işte uzman her seanstan sonra daha da rahatladım ve ağrımın geçebileceğine inandım. Kendisi gerçekten başarılı bir fizyoterapist ve gönülden tavsiye ediyorum.
Filiz Debreli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Debreli, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Filiz Debreli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Kuru İğneleme, Manipülasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Kırık Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Medikal Masaj.
Filiz Debreli adresi nerede?Filiz Debreli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı mahallesi çark caddesi 310/1 Hilloria İş merkezi serdivan/Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Debreli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Debreli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Debreli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Debreli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Filiz Debreli hangi dilleri konuşuyor?Filiz Debreli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Filiz Debreli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Debreli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Debreli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Debreli hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Filiz Debreli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.