Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanında uzmanlaşmıştır.
Çocuk, genç, yetişkin, çift ve aile terapilerinde 20 yılı aşan psikoterapistlik deneyimi bulunmaktadır.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Terapisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Tümünü gösterHizmetler
Ataşehir Atatürk mahallesi sedef caddesi 41. Ada ATA 4/5B Kat:10 Daire:43, İstanbul
Denver Gelişim Tarama Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Melani Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Terapisi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Deneyimsel Oyun Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Melani Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Melani Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Filial Terapi
Good Enough Zeka Testi
Kum Terapisi
Nefes Terapisi
Melani Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
ay...a
Filiz Hanımla tavsiye üzerine iletişime geçtik, eşimle yaşadığım problemlerden dolayı zor zamanlardan geçiyordum ve bu terapi süreci bana çok iyi geldi çok memnunum.
i̇....
İlişkimizde yaşadığımız çatışmalardan ötürü kendisine başvurduk ve çift terapisi sürecine başladık. Çok memnun kaldık bu süreçten. Bize kesinlikle farklı bakış açıları kattı.
Kendi içimde halledemediğim, üstesinden gelemediğim bir kaç sorunum vardım. Bu sorunlarım günlük yaşantımı kötü etkilemeye başlamıştı. Ta ki Filiz Hanım ile görüşene kadar. Çok başarılı bir psikolog. Kısa sürede sorunlarımın üstesinden geldik. Her şey çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
a....y
Çocuğumun kaygı sorunu vardı, bununla alakalı referans üzerine kendisine gittik ve 4 aydır devam ediyoruz, kendisi çocuğumun kaygı sorununu baya giderdi ama daha seyrek de olsa hala görüşmelerimiz devam ediyor, kendisinin iletişimi çok güzel, oğlumla çok güzel iletişimi var, oğlum kendisine her gün gitmek istiyor, her konuda da mutlaka bize geri dönüş sağlıyor.
g....g
Biz gittiğimiz günden beri kendisinden çok memnun kaldık, bu anlamda kendisini tavsiye ediyorum, seanslarımız hala devam ediyor, kızımın ergenlik dönemi ile alakalı seans alıyoruz, bu süreçte yaklaşımı çok iyiydi, anlayışlı oluşu da çok güzel, mesleğinde tecrübeli bir uzman, bunu görebiliyorum ve sürekli iyiye giden bir süreci desteklediğini, iyileşme olduğunu da görmek çok güzel, danışanlarıyla çok güzel bir diyaloğu var.
s....s
Benimle anne olarak ve kızımla danışan olarak iletişimi gayet iyiydi, kızımın dikkat eksikliği vardı, bu konuda bilinçsel terapide oldukça faydalıydı, özellikle ergenlik döneminde olan danışanlar için kendisini tavsiye ederim, bu süreçte sakin ve mantıklı olması çok iyiydi, sorduğu sorularla daha çok bizim kendi kendimizin farkındalığını arttırmaya çalışması hoşuma gitti, daha çok bilinçsel verileri söyleyerek durumu fark etmemizi ve kendi kendimize düzeltmemizi sağlayan bir bakış açısı vardı.
e....d
Kızımın ergenlik problemleri ve sosyal kaygılar üzerine kendisine gidiyoruz, bu süreçte görüşmelerimizden ve bize karşı yaklaşımlarından çok memnunuz, şuana kadar seansların faydasını gördük ama tabi biraz daha yolumuz var, bu süreçte Filiz hanımın kızımla ve velisi olarak benimle olan iletişiminden gayet memnun kaldık, görüşmelerimiz hala devam ediyor.
f.....
Filiz Hanım'a kızım gidiyor 17 yaşında. Hocamdan memnunuz yaklaşık 2 yıla yaklaştı çok ciddi aşamalar kaydettik büyük sıkıntıları atlattı kızım hem velileri hem kızımı bilgilendirmesi her durumda hem insan hem doktor olarak her aradığımızda ulaştık yardımcı oldu ve gerçekten teşekkür ederim. Kızım da şehir değişikliği anne baba boşanması ve pandemide okb başlamıştı tamamen atlattık şimdi sınav senesinde panik atağa girdi o da düşük seviyeye geldi görüşmelerimize devam ediyoruz.
Kendisine farklı doktor yönlendirmesiyle ulaştık 16 yaşında kızım var ergenlik krizleri geçiriyordu görüşmelere devam ediyoruz Şubat veya Mart itibariyle her hafta görüştük iyiye gittiği için ayda bir kontrol seansları olacak. Kızım kendini kusturuyordu kilo almamak için aslında bu şikayetle gitmiştik terapiler çok iyi geldi hızlı yol aldık kusturma olayları bitti kontrol amaçlı görüşüyoruz.4-5 ay içinde bitmişti ilk gittik 1 ay içinde sonuç aldık Filiz Hanım çok tatlı bir kadın güler yüzlü çok iyi bir doktor kızım da sevdi her şeyini konuşabildi bilgi akışı çok iyi Filiz Hanım'ın.
Filiz Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Doğan, Psikoloji. Size Filiz Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Filiz Doğan adresi nerede?Filiz Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Atatürk mahallesi sedef caddesi 41. Ada ATA 4/5B Kat:10 Daire:43 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Filiz Doğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Filiz Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Filiz Doğan hangi dilleri konuşuyor?Filiz Doğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Filiz Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Filiz Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Filiz Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu