Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde (İngilizce Tıp) bitirdikten sonra, 2 yıl aynı fakültenin Pataloji bölümünde asistanlık yaptı. 2003 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji bölümünü 2008 senesinde tamamlayarak, zorunlu hizmet görevi için Iğdır Devlet hastanesinde ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi, Çorlu Devlet Hastanesi ve Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nde Dermatoloji Uzmanı olarak çalıştı.
Yurt dışı ve yurtiçindeki dermatoloji ile ilgili bilimsel toplantıları ve gelişmeleri yakından takip etmektedir.
Evli, 2 Çocuk annesidir.
İş dışında,
Çocuk gelişimi ve psikolojisi ile ilgili araştırmalar ve okumalar yapmaktadır.
Aksiyon ve Bilim Kurgu filmlerinin ciddi izleyicisidir.
Dermatoloji Randevusu
Mohs Mikrografik Cerrahisi
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram
Plazma Enerjisi (Sivilce İzleri Tedavisi)
PRP
Rosacea cilt bakımı
Sivilce Tedavisi
Sivilce İzleri Tedavisi
Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram
Filiz Hanım'a oğlumun egzama (atopik dermatit) tanisi için gittik.Kullandigi ilaçlarla pik seviyede olan hastaligi, Filiz Hanım'ın uyguladigi tedavi ile iyiye gidiyor.İlgili,açıklayıcı ve kesinlikle alanında uzman..Ayrıca hastalık stres faktörünün de etkisiyle tetiklenebiliyor.Ebeveynler olarak önce bizi ,sonra oglumuzu stresten uzaklastirici tavrı ayrıca bir uzmanlık.Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
gl...y
Memnuniyet ve güven doktordan beklentinize göre değişir bence. Biz 6 yaşında kızımızı minik bir deri hastalığı için götürdük. Çok kısa süren muayene sürecimizde bizimle çok güzel ilgilendi ve çok güzel empati kurdu biz gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz.
s....z
Filiz Hanım iyiki karşıma çıkmış dediğim bir hekim. Yaklaşımı ve aktarımı, bilgi ve tecrübesi sonsuz güvendiğim bir hekim oldu benim için tanıştığım ilk andan itibaren. Cilt problemime dair çizdiği tedavi yolu ve yönlendirmeleri ile bu problemle nasıl yaşayacağımı öğretti, sayesinde yaşam kalitem yükseldi.
f.....
Filiz hanım akne tedavisi ve süreç ile alakalı en ince ayrıntıya kadar bilgilendirdi. Ayrıca yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldım. Bilgili bir doktor fazlasıyla güven uyandırıyor.
se...
Filiz Hanım, bunca yoğunluk arasında size müthiş bir kibarlık ve açık bir görüş ile tedavi sürecini anlatan, yeni uygulamalardan da bahseden, amacınızı net anlayarak sizi sonuca ulaştırabilen, kendinizi emin ellerde hissettiğiniz bir doktor. Hem cilt bakımı -altın iğne, hem de tedavi için sürekli hizmet alıyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum:)
Filiz hanıma cildimdeki et beni ve diğer benlerim için gittim, boynumdaki et benlerini hiç acıtmadan bir cihaz yardımıyla yakarak aldı, kanama bile olmadı, diğer benlere de bir cihazla baktı ve cerrahi müdahele ile alınması gerektiğini söyleyip estetik cerraha yönlendirdi, ben çok memnun kaldım, Filiz hanım sayesinde boynumda çokça olan et benlerimden 5 dakika içinde kurtuldum… çok ilgili bir hekim, kesinlikle tavsiye ediyorum
12 yaşındaki kızımın ayağının altında oluşan siğil şikayeti ile gittik. Filiz hanım ayrıntılı bir muayeneden sonra tedaviyi evde nasıl devam ettireceğimizi anlattı ve bir ay sonra tekrar kontrole gittik. Muayene ettikten sonra siğillerin iyilestigini öğrendik çok şükür. İnatçı bir problemi etkili bir tedavi ile kısa sürede çözdü doktorumuz, çok teşekkür ederiz...sevgiler
ya...
Filiz hnm gerçekten deneyimi ve samimiyeti ile inanılmaz güven verdi başladığımız tedavide cok iyi sonuç aldık 8 yaşındaki oğlumun 1 yıldan fazla süren vücudundaki kızarıklık lari verdiği tedavi ile çok kısa sürede tamamen geçti bundan sonra tek doktorumuz Filiz Erdem teşekkürler.
Hasta
Hastalarına karşı samimi ve ilgili bir doktor kendisi.Altin iğne uygulaması yaptırıyorum ve sonuçtan çok memnun kaldım.Kıziminda sivilce tedavisinde başarılı bir sonuç almamızı sağladı.
Oğlumun ayagında olan rahatsızlıgı 1 ay gibi kısa bir sürede verdiği tedavilerle gecti .Çok ilgili , samimi bir doktor . Tedavi sürecinin takibinde . Anlatımı yalın ve kolay . Cok teşekkürler
Filiz Erdem Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Erdem Bayram, Dermatoloji. Size Filiz Erdem Bayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Hemaferez, Normal Randevu, Botoks, Fototerapi, Diyabetik Ayak Tedavileri, PRP, Mohs Cerrahisi, Mohs Mikrografik Cerrahisi.
Filiz Erdem Bayram adresi nerede?Filiz Erdem Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli mh. Bülent Ecevit Bulvarı No:71-81 BulvarCity A Blok Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Erdem Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Erdem Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Erdem Bayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Erdem Bayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Filiz Erdem Bayram hangi dilleri konuşuyor?Filiz Erdem Bayram ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Filiz Erdem Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Erdem Bayram tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Filiz Erdem Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Filiz Erdem Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar