Aile İçi İletişim Sorunları
Boşanma Danışmanlığı
Fobilerden Kurtulmak
ze...y
Geçirdiğim zor bir dönemde tanıştım Filiz Hanımla bu kadar iyi geleceğini tahmin edemezdim şuan olaylara bakış açım değişti okadarda zor değilmiş hayattan tat almaya başladım:)çok iyi bir insan teşekkür ederim iyiki tanımışım...
Depresif his bir dönemdeydim. Filiz Hanım'la seanslarımıza başladık. Kendisi çok ilgili ve özenli davranıyor. 4 seans danışmanlık hizmeti aldım ve Seanslarımız hala devam ediyor. Pür dikkat özenle dinlendiğini fark ettiğim için biri tarafından anlaşılmak bana çok iyi geldi o yüzden her seans çıkışımda kendimi rahatlamış hissettim. Filiz Hanım'ı herkese keyifle önerebilirim.
z.....
Filiz Hanım çok faydalı oldu. Kendisinden memnunum. Sürecimiz güzel, verimli ilerledi. Filiz Hanım güler yüzlü, kibar birisi. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. 3 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım biraz ara verdik ama tekrar devam edeceğim. Eskiye göre daha iyiyim. Biraz problemlerim vardı daha sakinim ve olaylara daha güzel bakabiliyorum.
Filiz Hanım'dan her açıdan çok memnun kaldım. Hem gelişim hem bakış açıma güzel bir ufuk açtı. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. Kayınpederimizi kaybetme sürecimiz vardı, daha iyi hayata adapte olabilmek adına güzel deneyim oldu. Rahatlama, hayata bakış açısından, çocuklarım ve eşimle bazı problemler vardı bu konularda çok yardımcı oldu.
y.....
Seans sürecinden çok memnun kaldım. Kendisiyle fobilerimle ilgili bilişsel davranışçı terapisi üzerine çalıştık. Çalışmalarımızın sonucunda fobilerimde oldukça azalma söz konusu. Problemlerim çözüme kavuştu. Filiz Hanım gayet başarılı, anlayışlı, hoş görülü tam bir psikolog. Kendisi çalıştığımız terapi üzerinde gayet iyi. Ben çok memnun kaldım.
z.....
Filiz Hanım'la öncesinde tavsiye sonrasında da araştırma yaparak görüşme sağladım. 3 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Kendime hiç güvenim yoktu, ev ortamında sıkıntılarım vardı. seanslardan sonra kendimi daha iyi hissettim, kendime vakit ayırmayı ve değer vermeyi öğrendim, daha iyi oldum. Filiz Hanım çok iyi, anlayışlı, yaklaşımı çok güzel olan bir uzman. Kendisinden aldığım seanslarımdan çok memnunum.
Filiz Gerçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Gerçek, Psikoloji. Size Filiz Gerçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Randevu, Bireysel Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Boşanma Danışmanlığı, Fobilerden Kurtulmak.
Filiz Gerçek adresi nerede?Filiz Gerçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Gerçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Gerçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Gerçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Gerçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Filiz Gerçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Gerçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Gerçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Gerçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Filiz Gerçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Filiz Gerçek hangi sigortaları kabul ediyor?Filiz Gerçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar