Aile Danışmanı Filiz Karalı 17 Kasım 1967 tarihinde Ankara’ da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerini Ankara’da bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümün’de başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayıp Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı yuva ve yurtlarda daha sonra Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda çalışmıştır. Bu süre zarfında gerekli kişisel gelişim,gerek mesleki anlamda çeşitli eğitimler almıştır.
CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği) Ankara Şube Kurulu üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

GOLD FACES OF TURKEY AWARDS / ALTIN YÜZLER TÜRKİYE ÖDÜL TÖRENİNDE FİLİZ KARALI (FİLİZ İDE DANIŞMANLIK) YILIN EN BAŞARILI AİLE - BİREYSEL VE EĞİTİM DANIŞMANLIK FİRMASI OLARAK ÖDÜL almıştır.

ALDIĞI EĞİTİMLER

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Özel Aile Danışmanlığı Yönetmeliği kapsamında belirtilen Aile Danışmanlığı Eğitimini tamamladıktan sonra ,Cinsel Terapi Eğitimi (CİSED), Prf. Dr. Cebrail Kısa ve Uzm. Psikolog Sibel Cesur Akyunak tarafından verilen “İleri Düzey Danışmanlık “ eğitimi ,NLP PRACTITONER EĞİTİMİ (UKDEMER), Prf. Dr. Cebrail Kısa ve Uzm. Psikolog Sibel Cesur Akyunak tarafından verilen “İleri Düzey Danışmanlık Becerileri Staj Programı”,Mındfulness Psikoterapi Eğitimi(CİSED),Kısa Süreli Çözüm Odaklı Psikoterapi Eğitimi(CİSED),Entegratif Varoluşçu Psikoterapi ve Logoterapi Eğitimi(CİSED),Duygu Odaklı Psikoterapi Eğitimi(CİSED),Metaforlarla Psikoterapi Eğitimi(CİSED),Duygusal Şema Terapi Eğitimi(CİSED),Bağımlılık Psikolojisi ve Motivasyonel Görüşme Teknikleri Eğitimi (CİSED),Profesyonel Yaşam KOÇLUĞU (ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ),Profesyonel Öğrenci KOÇLUĞU(ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ),Profesyonel Eğitim KOÇLUĞU(ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ).Hafıza ve Hızlı Okuma Teknikleri Eğitimleri(Kırlangıç Akademi),Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü(MEB ve Konsept Eğitim Danışmanlık).Ayrıca halen Açık öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde okumakta'dır. 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ' Uzmanlık' sınavını kazanarak ve gerekli Pedagojik Formasyonları tamamlayarak 'UZMAN' ünvanını almıştır.
Aile danışmanımız bu süreçte online olarak hizmetine devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aile Danışmanlığı Randevusu +27 daha fazla

Aile Arabuluculuğu

Aile Terapisi Randevusu

FİLİZ İDE DANIŞMANLIK
Söğütözü Koç İkiz Kuleleri A Blok Kat:3 No:2 Daire No:6 Söğütözü Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aile Danışmanlığı Randevusu

Randevu +36 daha fazla

Aile Arabuluculuğu

Aile Danışmanlığı Randevusu

Makaleler

Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Terapisi

Gerçekten tanıdığıma çok mutlu olduğum iyi ki keşfettim dediğim insanlardan biri. Evliliğim bitmek üzereyken eşimle umudumuzu kaybettiğimiz son virajda bizi mutluluğa ulaştırdı. Güler yüzü,samimiyeti,bilgeliği ve tecrübesi evliliğimize ışık tuttu.eşimin ön yargıyla çıktığı bu yolda iyi ki gelmişiz dediği yerdeyiz şuan . Hem kendinizi keşfetmenize hem evliliğinize olan bakış açımızı değiştirerek bir evliliği daha kurtardı. Değişim insanın kendisiyle başlasada böyle bir yol arkadaşıyla çocuk oyuncağı oluyor. Bu yorumu okuyan okuyuca demek istediğim çıkmaz yollar evlilik gibi bir kurumda daha olası o yola birinin ışık tutmasıyla mutluluğu yakalaması daha kolay oluyor. Bu yolda Filiz hanımın tecrübelerinden yararlanarak daha kolay oluyor şuan ki mutlu evliliğimin yardımcısı iyi ki

I
Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Randevu

Ağustos 2023ten beri Filiz Hanım’dan danışmanlık almaktayım. Filiz Hanım’a bu süreçteki desteği için şükranlarımı sunuyorum, beni kendi çocuklarından ayırmadan her konuda çok destek oldu. Randevularda kendimi farketmemi sağladı, kendimle ilgili kişisel gelişim sağlamama yardımcı oldu, özgüvenimi kaybetmeme neden olan sorunlar ile başa çıkmamı ve kendimi farketmemi sağladı. Randevu dışında da kendisi arayıp sorularıma, sorunlarıma cevap ve yardık aldık. İyi ki tanışmışız Filiz Hanım.

Y
Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Bireysel Danışmanlık

1 seneyi aşkın bir süredir düzenli olarak Filiz Hanım ile seans yapıyoruz. Başlangıçta aile terapisi için eşimle görüşmelere katıldık. Sorunlarımız çoğunu hallettik. Daha sonra bireysel olarak görüşmelere devam ettim. Özellikle ilk görüşmeden itibaren kendimi rahatça ifade edebilmek ve anlaşıldığımı farketmek benim için çok önemliydi. Yaptığımız seanslar yaşantılara karşı kendi silahlarımı keşfetmemde ve sorunlara bakış açımı değiştirmemde çok yardımcı oldu. iyi ki onu tanımışız.

Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Terapisi

Filiz Hanım'a , evlilikte oluşan problemlerimiz için başvurduk. Henüz 4. seansımız fakat çok fazla yol gittik. Samimiyeti , güler yüzlü oluşu ve içtenliği gerçekten insana enerji veriyor. . İyi ki yollarımız kesişti teşekkür ederiz :)

Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Terapisi

Filiz Hanım, kazanmış olduğu muhteşem deneyim ve tecrübesini hayatımıza aktararak sağlam ve bilinçli adımlarla yolumuza devam etmemizi sağladı. Bunun yanı sıra enerjisi, bireysel açıdan kişiye farkındalık kazandırması ve akıcı iletişimiyle bize kendimizi açıkça gösterdi ve benliğimize ayna oldu. Dediği her şeyi eksiksiz ve zamanında yaparsanız hayatınızın değişimine siz bile şaşırabilirsiniz. İyi ki sizi tanıdık, sizinle bir ömür iletişimde kalmayı can-ı gönülden istiyoruz. İyi ki varsınız. Her şey için çok teşekkür ederiz.

Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Danışmanlığı Randevusu

Güleryüzlü oluşu, probleme dair nokta atışı soruları ile tüm seanslarımdan çok memnun kaldım. Çok teşekkürler.

R
Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Danışmanlığı Randevusu

Filiz hanımla hayatımın en zor zamanında tanıştım. Evliliğim bitmek üzereydi. Kendisinin son derece anlayışlı, samimi, ilgili ve bir okadar da profesyonel yaklaşımı sayesinde bir kaç seans sonrası boşanmaktan vazgeçtim. Kendisi bu süreçte yardıma ihtiyacım olduğunda ona ulaşabileceğimi herzaman belirtti.Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Filiz hanım gibi bir profesyonel den yardım almak benim için gerçekten çok faydalı oldu. Filiz hanımı herkese tavsiye ederim.

Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Danışmanlığı

Evlilikte oluşan problemler için başvuruda bulunduk bir kaç seansta verimli ve güzel sonuçlar aldık. Tavsiye ederiz.

T
Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Bireysel Danışmanlık

Bireysel danışmanlık konusunda hizmet aldım ve pozitif etkiler sonucunda daha olumlu bir bakış açısına ulaştım

Y
Konum: FİLİZ İDE DANIŞMANLIK Aile Danışmanlığı

Güler yüzlü ve işi ile bu kadar ilgili olduğunuz ilk önce teşekkür ederim. Hayat enerjimin bittiği zamanlarda bana verdiğiniz telkinler ve öneriler sayesinde kendimi daha iyi hissetmemi sağladınız. Şimdi daha etkin bir biçimde yaşıyorum.