Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
ben salihlida yaşıyorum emekli jandarma personeliyim ilk defa ilaç yazdırmak için filiz hanıma gittim güler yüzlü ilgili bir doktor onunla tanıştığım için cok şanslıyım ilçemiz salihli böyle bir doktorla tanışyiği için şanslı herkese tavsiye ediyorum
K
ko...i
Telefon numarası doğrulandı
Viranşehir'e verdiği hizmetlerden dolayı filiz hanıma nekadar teşekkür etsek az. Geç bulduk ama çabuk kaybettik. Yeri doldurulamaz bir psikiyatrdı. Teşekkürer Filiz hanım.
Filiz Kökçü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Kökçü, Psikiyatri.
Filiz Kökçü adresi nerede?Filiz Kökçü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Kökçü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Kökçü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Filiz Kökçü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Kökçü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Kökçü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Kökçü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Filiz Kökçü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Psikiyatristler