Kocaeli, Başiskele
Psk. Dan. Filiz Tanrıverdi
21 Yıldır Uzman Psikolojik Danışman olarak öncelikle etik ilkeler çerçevesinde, tüm bireylerin değerli olduğu düşüncesini temele alarak özellikle özel eğitim ihtiyacı olan çocuk ve ailelerii ile çalışmaktayım. Çocuk ergen danismanligi, Pozitif Psikoterapi, sanat terapisi ile Çözüm odaklı terapi yaklaşımlarıyla danışmanlık hizmeti sunmaya devam etmekteyim. İlköğretim okulunda 5 yıl, Rehberlik Araştırma Merkezinde 8 yıl Psikilojik danışma hizmetleri, 5 yıl özel eğitim hizmetleri bölüm başkanlığı ile toplamda 13 yıl görev yaparak, özel eğitimde test, değerlendirme, yönlendirme ve gelişim takibi hizmetlerinde sayısız vaka ile çalışarak tecrübe kazandıktan sonra Bir özel eğitim okulunda idarecilik gorevine atanarak halen devam etmekteyim. Özellikle 0-6 yaş gelişim takibi, Denver Gelişim testi ve Moxo Dikkat testi ve Çocuk ergen objektif testlerle destekleyerek ebeveyn danışmanlığı, özel gelişen çocuklarda ruhsal destek hizmetleri ile mesleğimi yürütmekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Filiz Tanrıverdi adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Filiz Tanrıverdi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Tanrıverdi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Filiz Tanrıverdi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Filiz Tanrıverdi adresi nerede?Filiz Tanrıverdi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Tanrıverdi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Tanrıverdi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Tanrıverdi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Tanrıverdi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Filiz Tanrıverdi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Tanrıverdi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Tanrıverdi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başiskele civarındaki ilçelerden bazıları