Yaklaşık 5 gün önce Filiz Hanım kontrolünde apandisit ameliyatı oldum. Öncesinde başka hastanelerde yaşadığımız kötü süreçten sonra Filiz hanımın ilgisi ve desteği bize gerçekten çok iyi geldi. Gerek kişiliği, güler yüzü olsun gerek uzmanlığı ve tecrübeleri olsun bizleri çok memnun etti ve beni çok riskli bir durumdan kurtardı. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir doktor
em...z
11 yaşındaki oğlumun apandisit muayenesi için gittik, okadar pozitif karşıladı, hemen çocukla sohbet etmeye başladı, çocuk ne için geldiğini unuttu :) sohbet esnasında muayenesini yaptı. Çok memnun kaldık. Güler yüzlü sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum
Filiz Tatlısöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Tatlısöz, Çocuk Cerrahisi.
Filiz Tatlısöz adresi nerede?Filiz Tatlısöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İpekyolu Cad. Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Tatlısöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Tatlısöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Filiz Tatlısöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Tatlısöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Tatlısöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Tatlısöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Filiz Tatlısöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.