Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
R
ra...a
belimin dayanamayacagım şekilde agrımasından söke devlet hastanesine gittim orada filiz tokgözle tanıştım ve beni mr gönderdi 1mm 2tane fıtıkla birde bel düzleşmesi çıktı ama benim agrılarım dayanılmaz derecedeydiveceydi ve filiz hanımın ilgisine çok tşk ederim hastalıgın derinine inmek için beni ortopodiye sevk etti şimdi fizik tedavisi görecem
ah...a
Telefon numarası doğrulandı
gelecegin beyin doktoru seni seviyor gurur duyoruz
Filiz Tokgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Tokgöz, Nöroloji.
Filiz Tokgöz adresi nerede?Filiz Tokgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzipaşa Mah. Faik Kocagöz Cad. Söke
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Tokgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Tokgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Filiz Tokgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Tokgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Tokgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Tokgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Filiz Tokgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Söke civarındaki ilçelerden bazıları