Aile Arabuluculuğu
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Gülümseten Değişim Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Bireysel terapi,
Çift terapisi ve
Cinsel danışmanlık yapmaktadır.
*****Toplam 2260 saat kapsamlı psikoterapi eğitimi aldım;
*2. Sertifikalı Pozitif Psikoterapist (910 saat = 200 saat temel eğitim+300 saat teorik+100 kendini keşfetme (40 saat grup+60 saat bireysel)+250 saat pratik+60 saat süpervizyon) Dünya Pozitif ve Kültürlerarası Psikoterapi Derneği, Almanya (Pozitif Psikoterapi, WAPP,EPA onaylı)
1. Temel Pozitif Psikoterapi Uygulayıcı Eğitimi (110 saat)
1. + 2. Toplam: 1020 saat)
*CİSED Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Türkiye aracılığıyla Psikodinamik Psikoterapi (480 saat),
*Kosova Derneği, Beden Psikoterapisi (Klinik Psy Enver Çesko)
*Londra'daki İntegral Göz Hareketi Terapisi Derneği aracılığıyla IEMT İntegral Göz Hareketi Terapisi, (120 saat)
*Yoga Alliance aracılığıyla Travma Bilgili Yoga Eğitmenliği. (200 saat)
*Seks Terapisi (toplam 360 saat)
**Seksişlevsel terapi ve tedavi teknikleri (Seksişlevsel Terapi Enstitüsü, Belçika (120 saat),
**Cinsiyet Terapisi Eğitimi, CİSED Türkiye Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (120 saat),
**Cinsiyet Terapisi Eğitimi, Üsküdar Üniversitesi (112 saat)
*Virginia Satir Aile Terapisi, Patricia Bragg ile Kanada'daki Virginia Satir Enstitüsü (5 modül, 25 gün, 250 saat).
*Evlilik ve Aile Terapisi, CİSED Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (6 ay, 6 modül, 12 gün -120 saat).
Master Pozitif Psikoterapi, Psikodinamik Psikoterapi, Virginia Satir Aile Terapisi, Sexofonksiyonel Tedavi Teknikleri eğitimlerini almıştır.
Filiz Tüfek; Türkiye'nin ilk Güzel Sevişme Sanatı kutu oyununu tasarlamıştır. Adı: VAOOOW HAZZIN OYUNU. Cinsel terapide kullanılan yöntemlerle tantrik seksi birleştirdiği bu oyun çiftler için eğlenceli ve romantik bir oyundur. Evliliklerde şehvetin yerini şevkat alırsa cinsellik bozulur ve bir süre sonra da ilişki bozulur. İlişkide şehveti canlı tutmak da kadına romantik yaklaşmaktan geçer. Romantizm alan kadın erotizm sunabilir. Hem kadının hem erkeğin mutlu bir İlişki sürdürmesi için temel dinamikleri anlatan oyun, aynı zamanda Cinsel Terapistler için Cinsel İsteksizlik, Vajinismus, Erken Boşalma gibi problemlerde terapi eğitim materyali olma özelliği taşır.
g....m
Panik atak ve yaygın anksiyete krizlerimleri ile başladığım terapi yolculuğumda, uyguladığı benzersiz teknikleri sayesinde kaygı yaşadığım bir çok alanda dönüşmemde büyük katkısı oldu. Her bir yaşadığım duygulara yönelik uyguladığı başta Emdr, psikodrama, duyu bütünleme, ritm, nefes çalışmaları ve adını bilmediğim onlarca bilimsel teknikle her bir seansta başkalaşım yaşadığım benzersiz bir yolculuk. Bana beni tanıtan, sayesinde kendimi gerçekleştirmeye başlayabildiğim potansiyelimi keşfettiğim aksiyon almaya başlayabildiğim oldukça özel bir terapist. Daha önce başka terapistler ile de çalıştım ancak bu kadar farklı tekniği bilen ve yerine göre uygulamasını yaşatan tek seansta bile dönüştüren bir üstadla yollarımızın kesişmesi bu hayatta benim için çok büyük bir şans. Filiz hanımla düzenli terapi seanslarından sonra ben değiştim ve hayatım değişti.
ah...n
Filiz hanım ile yaptığımız terapiler, sorunlarıma farklı açılardan bakmamı, daha özgüvenli olmamı ve hayatın güzel yanlarını keşfetmemi sağladı. Bazı alışkanlıklarımdan kurtularak yeni bir geleceğe ilerlememde yardımcı oldu. Artık kendimle ilgili yeni kararlar veriyorum ve daha mutlu hissediyorum. Terapi süreciyle ilgili katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
Çalışmaya başladığım ilk randevudan itibaren hocamın yaptığı tespitler çok yerinde ve başarılı.. ve her görüşmeden sonra biraz daha kendime olan güvenim, öz sevgim ve farkındalığım arttı.
Minnet ve sevgilerimle,
Filiz Hanım’ın tabiriyle “Matruşka” etkisi… Öfke, değersizlik, yetersizlik vb ile başladık; alttan başka başka duygular çıktı hep. Üstesinden gelemeyeceğimi düşündüğümde, vazgeçmek üzereyken tam zamanında yanımda olması çok çok kıymetli. Artık duygu ve tepkilerimin altında yatan asıl sebepleri daha kolay görebiliyorum, yetişkin ben’in sesini duymaya başladım. Teşekkür ederim:)
ar...n
Hayattan Gram zevk almayan bi insan olarak Filiz Hocamın yanına gittim ve düzenli terapilerden sonra kendimi şu an dünyanın en mutlu insanların birinden hissediyorum kendisine çok teşekkür ediyorum ve sonsuz saygım var
p.....
Filiz’e yıllardır gidiyorum. Öfke, istenmeme, yalnızlık gibi birçok çocukluğumdan kalan sorunlarımı çalıştık hep.
Ara vermiştim ancak hamile kalınca tekrar yoğun bir şekilde gitmeye başladım.
Kızımın uykularında çok sorun yaşıyorduk. 7 aydır uykuya geçerken sürekli ağlama krizlerine giriyordu, ben de sallayarak sakinleştirmeye çalışıyordum ama kızımın anlatmak istediklerinin üstünü örtüyordum resmen. Bir süre sonra sorunu çözmediğim için sorun daha da büyüdü ve kızım sadece emerek uyumaya başladı. Ancak 1 ay sonra emmenin de sonunda da ağlama krizlerine girmeye başladı. Sorunun çözülmesi lazımdı, kızım pış pışlanmak sallanmak istemiyordu. Filiz’le kızımın uykusu üzerine bir seans yaptık. Sadece 1 seans! Kızıma o gece pış pış bile yapmadım yatağa koyduğum gibi uyudu. Gerçekten inanamadım.
Filiz her cümlemi o kadar güzel dinleyip o kadar güzel sonuçlar çıkarıyor ki bazen ben bile inanamıyorum demek ki böyle hissediyormuşum diye çıkıyorum seanstan. İyi ki varsın Filiz seni seviyorum!! :)
ha...a
Hayatımda sakladığım, kabul ediyorum deyip kabul etmediğim şeylerle barışmaya başladım. Daha 6 seans geldim sadece ama gerçekten Filiz yokken nasıl idare ediyormuşum yaşadıklarımı bilmiyorum diyecek kadar iyi geldi. Hayatım değişti gerçekten. Çok teşekkür ederim, sorunu olan olmayan herkesin Filiz’le tanışması lazım iyi ki varsın Filiz!! :)
at...
Hayatımı inşa etmekteki zorluklarım,eksiklerim vb. daha nice duygu durum konusunda alanında uzman bir hekim desteği alabildiğim için kendisine minnettarım. Sonsuz teşekkürlerim ve saygılarımla
d....ş
Hayatımla ilgili, Neden, sonuç ilişkisini daha 2.seansta kurduğumu görüyorum. Yasadıklarımın birbirinin benzeri olmasının sebebini artık anlamaya başladım. Kısır döngü içinde olanların, hayatını özgürleştirmesi için mutlaka gelmesi gereken bir DANIŞMAN!
Filiz Tüfek şimdiye kadar gittiğim en iyi terapistlerden biri. EMDR tekniğini çok başarıyla uyguluyor. Tanıma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım. Şiddetle tavsiye ederim.
Filiz Tüfek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Tüfek, Psikoloji. Size Filiz Tüfek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Aile Dizimi, Ebeveyn Danışmanlığı, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Oyun Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Nöropsikolojik Değerlendirme, Hipnoterapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı.
Filiz Tüfek adresi nerede?Filiz Tüfek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abbasağa Mahallesi Jandarma Mektebi Sokak No:34 Pırlanta Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Tüfek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Tüfek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Tüfek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Tüfek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Filiz Tüfek hangi dilleri konuşuyor?Filiz Tüfek ile İngilizce, Japonca dilinde konuşabilirsiniz.
Filiz Tüfek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Tüfek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Filiz Tüfek hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Filiz Tüfek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu