Diş Hekimi Randevusu
Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul B Blok Kat 0 Daire 29, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Luna Dente Diş Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Luna Dente Diş Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
- ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry) ,
- TDB (Türk Diş Hekimleri Birliği)
- EDAD (Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği) Üyesidir.
Sertifikaları
- Total Dişsizlikte Çift İmmediate İmplant Yükleme,
- Yumuşak Doku Cerrahisi,
- Sert Doku Oluşumu
gö...n
Lunadent klinikte İmplant işlemi mi yaptirdim çok memnun kaldım Aylin hocanin işini büyük bir sevgi ile yaptığı gulen yüzüne yansımış .ilgisi ve yapacağı işlemleri açıklayıcı tavrı çok hoşumuza gitti
c....a
Ağrılarla başlayan diş sorunlarım için Dt. Firdevs Aylin Şahiner’e başvurdum ve doğru bir seçim yaptığımı ilk andan itibaren hissettim. Kapsamlı bir muayene ve detaylı açıklamalarla süreci anlattı; her aşamada profesyonel ve özenli yaklaştı. Tedavi süreci boyunca ilgisi, titiz çalışması ve güler yüzüyle güven verdi. Artık hem ağrılarımdan kurtuldum hem de sağlıklı bir gülüşe sahibim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum!
ce...m
Estetik diş hekimliği için gitmiştim. Hocanın detaylı anlatımı estetik görüşü ve kişiliği çok iyi. Tedavim olabildiğince ağrısız ve keşkesiz geçti.
tü...i
Kanal tedavisi için gittim, detaylı anlattı ve her aşamada bilgilendirdi. Klinik gayet temiz ve çalışanlar güleryüzlü, Memnun kaldım.
or...n
İmplant ve full protez için gitmiştim. Tedavi detaylarıyla paylaşıldı. Estetik bakış acısı mükemmel. Tedavimden çok memnun kaldım.
ni...
Dt. Firdevs Aylin hanım a Diş çekimi, lmplant, Dolgu, kanal tedavi ve diş temizletme işlemim oldu. Firdevs Aylin hanım ve Asistan'ın ilgi ve samimiyetleri muhteşemdi . Tedavilerimden çok memnun kaldım. Güler yüzlü olmalarından ve çok ilgilendiklerinden dolayı çok teşekkür ederim ve çevremdeki herkese özellikle tavsiye ediyorum
s....k
Diş ağrısı sebebi ile ilk kez Dr. Firdevs hanıma gittim kendileri detaylı muayeneden sonra dişlerime yapılması gereken bütün işlemleri teker teker anlattı. Dolgu, kanal tedavi ve diş temizletme işlemim oldu. Doktor hanım ve ekibinin işi, iş takibi, hastaya olan ilgisi ve pozitifliği inanılmaz güzeldi. Tedavilerimden çok memnun kaldım. Bundan sonraki süreçlerde gideceğim tek yer kendisidir.
rı...a
Diş çekimi ve ortodonti tedavim devam ediyor, bugüne kadar süper iş çıkarttılar, ilgi, doğru tedavi, ilgi den çok memnunum
z.....
Ben çok memnun kaldım, eli çok hafif.Benim diş hekimine karşı fobim vardı, onun sayesinde yendim.Ufak dokunuşları var, bir işlem yapmadan aydınlatıyor.Çok güzel yönlendiriyor beni, çok rahatlattı. Ben diş temizletme, dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım.Farklı şikayetlerim için de yine kendisine gideceğim.
Kendisinden gayet memnun kaldım, devam edeceğim kendisiyle tedaviye. 2 ay var önümüzde.Benim ön dişimde küçüklükten kalma dolgu vardı, tekrar bir dişime dolgu yapıldı.Yanındaki diş de ölmüştü.Görsel olarak sıkıntı vardı, rengi griye doğru kayıyordu.Şimdi 3 dolgumda da taşma olduğu için tekrar dolgu işlemleri yapılacak.Gayet hoşgörülü yaklaşımları vardı Firdevs Hanım'ın.
Firdevs Aylin Şahiner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Firdevs Aylin Şahiner, Diş Hekimi. Size Firdevs Aylin Şahiner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Gülüş Tasarımı, İmplant, Kanal Tedavisi, Kök Kanal Tedavisi, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi, Rotary Sistemle Kanal Tedavisi, E-Max Diş Kaplama, Empress Porselen Kaplama, Zirkonyum.
Firdevs Aylin Şahiner adresi nerede?Firdevs Aylin Şahiner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul B Blok Kat 0 Daire 29 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Firdevs Aylin Şahiner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Firdevs Aylin Şahiner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Firdevs Aylin Şahiner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Firdevs Aylin Şahiner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Firdevs Aylin Şahiner hangi dilleri konuşuyor?Firdevs Aylin Şahiner ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Firdevs Aylin Şahiner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Firdevs Aylin Şahiner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Firdevs Aylin Şahiner hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Firdevs Aylin Şahiner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri