Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Cinsel Terapi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Konyaaltı Psikoloji Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
n....k
Ben çok memnunum. Güzel aşamalar kaydettik. Kişisel problemlerimden dolayı başvurdum. Çözmem gereken sorunlar var. 4 seanstır gidiyorum. Firdevs Hanım olaylara çok objektif yaklaşıyor. Dingin bir sesi var. Yönlendirmeleri de güzel. Sürekli benimle göz teması halinde. Bu benim için çok hoşuma gidiyor. Dinlendiğini anlıyorum.
f....)
Anne kız terapisi için başvurduk. Ergenlik dönemi için destek alıyoruz. 6-7 aydır gidiyoruz. Ayrı ayrı giriyoruz seanslara. Olumlu geçiyor seanslarımız. Çok yol kat ettik. Çok memnunum kendisinden. Eski danışanıyız. Şimdi sınav içinde destek alacağız. Firdevs Hanım çocuklarla ilgili geri dönüşleri bizimle paylaşıyor. İlgili ve alakalı bir uzman. En çok hoşuma giden şey kızıma karşı samimi ve yaptırım sağlayabiliyor. Başka bir uzmanla da denedik verim alamadık. Ödevler veriyor. Biz çok güzel paslaşıyoruz. Görüşme sıklığını kendisi belirliyor. Hiçbir sorun yaşamadık. Çok seviyoruz kendisini. İnce çizgiyi çok iyi ayarlıyor.
e....t
Kişisel problemlerim vardı. Bu problemlerle kendim baş edemedim ve kendisine başvurma kararı aldım. Seanslar sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Güzel sonuçlar aldım. Sürecimi bitirdim. Şimdi kızım gidiyor. Firdevs Hanım bilgili ve işinde uzman birisi. İnsanı rahatlatan bir yapısı var. Biz kendisinden memnunuz.
m ...ç
Kendinizi güvenle emanet edebileceğiniz size karşı hep güleryüzlü ilgili sorunu bulmanıza yardımcı çözüm sürecinizi birlikte aşabileceğiniz her zaman destek olan. Korkularım için başlamıştık daha sonra travmalarımı da iyileştirmeye başladık. Eğer ihtiyacınız varsa düşünmenize bile gerek yok .
f....)
Kızım içine kapanık bir çocuktu psikoloğa gittikten sonra daha konuşkan olmaya başladı. Bizimle bazı şeyleri paylaşmıyordu bazı şeyleri paylaşmaya başladı. İçe kapanık bir çocuktu. Daha aktif daha sosyal bir çocuk olmaya başladı. Biz memnunuz iyi ki gitmişiz diyoruz. Kendisi bize sıcakkanlı davrandı. Sorunlarımızı anlattığımızda birkaç seansta çözülebileceğini çocuğumun da yardımcı olduğu zaman daha hızlı çözüleceğini söyledi. Paylaştıkça sorunlarımızı hafifletti. Okuldaki rehber öğretmeniyle konuştuğumuzda çocuğuma iyi geldiğini söyledi.
Funda hanım için aslında Bi korku hakkında gitmiştim ama sorun bam başka birsey olduğunu gördü ve en doğru biçimde ilerliyoruz ve verdiği bilgiler tavsiyeler sayesinde çok daha iyim.
Anksiyete, okb ve uyku bozukluğu sebebiyle ulaştım Firdevs Hanım'a. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Özellikle okb konusunda çok ciddi ilerleme sağladık. Artık birçok şeyi kontrol altında tutabiliyorum. Özellikle bu konuda üstünde durmuştuk. Çünkü en çok sıkıntı yaşadığım durum buydu. Şu anki gelişmeleri görünce çok mutlu oluyorum. Siz çok kötü bir şeyden bahsederken bile Firdevs Hanım bu durumu sizin için normalleştiriyor. Söylediği şeyleri bilimsel açıklamalarla destekliyor. Kendimi yanında çok rahat hissediyorum.
c.....
Okb şikayetiyle tesadüfen Firdevs Hanım'la tanıştım. Yaklaşık 3-4 aydır devam ediyoruz. Takıntılarımın çoğundan kurtuldum. Sinir ataklarım vardı, çok azaldı. Çok faydasını görüyorum. Firdevs Hanım çok yapıcı ve pozitif yaklaşıyor. Yönlendirmeleri çok iyi. Dokunacağı noktaları çok iyi biliyor. Seanslar dışında da ihtiyaç duymam halinde ulaşabiliyorum.
mu...
Birçok sefer bireysel terapi için gitmiş olduğum polikliniklerde almış olduğum terapilerde kendimi hiç bukadar rahat ve hazır hissetmemiştim hem bulunduğumuz ortam hemde danistigim kişilerin profesyonel olarak yaptıkları ve gösterdikleri yolun çok faydasını gördüm her sorunu olduğunu düşünen kişilerin sonuç alabileceği bir klinik.
Ben çok memnunum. Funda Hanım'la 4-5 seans görüşme sağladım. İlerleme kaydettiğimizi düşünüyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Konu ile alakalı başarabildiğimi düşünüyorum. Funda Hanım sakin, iyi niyetli, konulara farklı açıdan bakmamı sağlayan bir uzman.
Firdevs Funda Arpaguş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Firdevs Funda Arpaguş, Psikoloji. Size Firdevs Funda Arpaguş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Ergen Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Firdevs Funda Arpaguş adresi nerede?Firdevs Funda Arpaguş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncalı Mahallesi 1221 Sokak No:12-A/6 Altıngül Konakları Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Firdevs Funda Arpaguş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Firdevs Funda Arpaguş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Firdevs Funda Arpaguş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Firdevs Funda Arpaguş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Firdevs Funda Arpaguş hangi dilleri konuşuyor?Firdevs Funda Arpaguş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Firdevs Funda Arpaguş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Firdevs Funda Arpaguş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Firdevs Funda Arpaguş hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Firdevs Funda Arpaguş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Firdevs Funda Arpaguş hangi sigortaları kabul ediyor?Firdevs Funda Arpaguş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Firdevs Funda Arpaguş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar