2017 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Ortodonti Uzmanlığı
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortodonti Randevusu
Erken Ortodontik Tedavi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Kontrol Randevusu
Ortodontik Tedavi
Firdevs Günay Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Firdevs Günay Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ar...
Dişlerim çok yamuktu köpek dişim yukardaydaydı inicek alanı yoktu dişlerimin kapanışı kötü durumdaydı dört diş çekimi yapıp tel takıldı bir buçuk sene ve bu kadar güzel dişlere sahip olabileceğimi düşünmüyordum açıkçası Firdevs hanımının sayesinde mükemmel dişlere mükemmel gülüşlere kavuştum ilgisi, güler yüzü, işinde profesyonelliğiyle görebileceğiniz en mükemmel doktor
e....g
Köpek dişim yukarıda ve belirgin olduğu için muayene oldum ve tel tedavisine başladım.bütün fotoğraflarımda ağzım kapalı gülümserken suan tedavim devam etmesine rağmen bütün düşlerimi gösterebiliyorum ve gören cok yakıştığını bile söylüyor doktor hanım için dicek en kötü sözüm bile olamaz bence tanısmalı ve bian önce düşünenlere tedaviyi öneririm cok memnun kalıcaklarından şüphem yok gayet açıklayıcı konuşması bile sizleri aydınlatabilir en ufak birşey de dahi cok yardımcı oluyor bunun için kendisine çooookk teşekkür ediyorum ve bigada tek kliniktir
r.....
Ön dişlerimde açıklık vardı, bundan dolayı muayene oldum. Tel tedavisi aldım. Tedaviden öncesinde küçük şeyleri ısırırken zorlanıyordum ama şimdi daha rahatım. Tedaviden sonra gülüşüm de daha iyi. Özgüvenime katkı sağladı. Firdevs Hanım sürekli olarak aydınlatıcı bilgiler veren ve gerekli bilgilendirmeleri yapan bir doktor.
f.....
Dişlerimde yamukluklar vardı, o yüzden muayene oldum. Tel tedavisi aldım ve çok da memnun kaldım. Tellerim çıktı ama kontrollerime devam ediyorum. Tedaviden sonrasında görüntü olarak daha iyi hale geldi ve özgüvenim arttı. Allah kendisinden razı olsun. Her sorduğum soruya içtenlikle doğru bir şekilde cevap verdi. Yaptığı tüm işlemlerden memnun kaldım. Firdevs Hanım güleryüzlü, sıcak davranmasını bilen bir doktor.
Damağımda diş çıkmıştı, o yüzden muayene oldum. Tel kullanmamı önerdi. Bir buçuk sene kadar tel kullandım. Sonrasında plakla devam ettim. Tedavim devam ediyor. Tedaviden sonra dişlerim düzeldi. Firdevs Hanım güleryüzlü, ilgili, hoş görülü bir doktor.
Kızımın dişlerindeki sıralamada problemi olduğu için muayene olduk ve sonrasında tel tedavisine başlandı. Kısa süre içerisinde yamukluk düzeldi. Dişleri öne doğruydu, onlar yerine yerleşti. Firdevs Hanım temiz, hijyene oldukça dikkat eden bir doktor. Tedavimiz bitti ama herhangi bir problem yaşadığımız zaman hemen yardımcı oluyor. Biz çok memnun kaldık.
Ön dişlerimde bozukluk olduğu için muayene oldum. Tel tedavisi aldım. Düzenli olarak muayeneye gittiğim için tedavim kısa sürede bitti. Tedaviden sonra görüntümden çok memnun kaldım. Bana güzel hissettirdi. Çok rahat bir süreç geçirdim. Firdevs Hanım çok güleryüzlü ve çok ilgili bir doktor. Yaşı bakımından genç olduğu için samimi davranıyor.
Kapanışımda sıkıntım vardı ve köpek dişim yukarıda olduğu için muayene oldum. Tedavi sürecinde her ay olarak muayeneye çağrıldım. Randevu tarihleri ve saatleri hiç aksamadan muayene oldum. Bir problemim olduğunda hemen halledildi. Dişlerim mükemmel oldu. Tel tedavisi aldım. Tedaviden sonra gülüşüm değişti, dişlerim törpülendi, kapanışım düzeldi. Gördüğüm tedaviden çok fazla memnun kaldım. Gülüş insanı değiştiren bir şey olduğu için direk değiştim ve bu değişimden de oldukça memnun kaldım.
Firdevs Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Firdevs Günay, Ortodonti. Size Firdevs Günay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Erken Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti).
Firdevs Günay adresi nerede?Firdevs Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Mahallesi Kıbrıs şehitleri Cad. No:44 D:2 Biga Çanakkale Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Firdevs Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Firdevs Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Firdevs Günay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Firdevs Günay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Firdevs Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Firdevs Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Firdevs Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Firdevs Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Firdevs Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Firdevs Günay hangi sigortaları kabul ediyor?Firdevs Günay, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Firdevs Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.