Doğum

Normal Doğum

Sezeryan Doğum

EĞİTİM:İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 2003 / 2009
UZMANLIK EĞİTİMİ : Kocaeli Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Abd 2009 / 2014
İŞ DENEYİMİ

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Abd. 12/2009 - 6/2014 (Araştırma Görevlisi)
Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Abd. 06/2014 - 09/2014 (Uzman)
St.Luke’s And Roosevelt Hospitals Academic Affiliates Of Colombia University, College Of Physicians And Surgeons, Minimally İnvasive Gynecologic And Robotic Surgery . Department Of Obstetrics And Gynecology, Division Of Gynecologic Oncology .2012
Nenehatun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi 12/2014-…01/03/2018
Üye Olunan Dernek ve STK lar
Türk Tabipler BİRLİĞİ
CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği)
Kurs-Seminer ve Alınan Sertifikalar

Kan Ürünleri Ve Transfüzyon Kursu
Türk Cerrahi Derneği Cerrahi Sütür Teknikleri Kursu
Temel İnfertilite Kursu 27-30 Eylül 2012
Temel Laparoskopi Becerileri Kursu 14 Nisan 2013
Neonatal Resusitasyon Programı 03-05 Kasım 2014
Da Vinci Robotik Cerrahi Eğitim Sertifikasyon Programı (Acıbadem Case ) 12-13 Ocak 2015
Vajinismus, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Cinsel İşlev Bozuklukları Eğitimi(CİSED)

Konum: Özel Konak Hastanesi Normal Doğum

Kendi güzel kalbi kendinden daha güzel doktorum 1 yıl oldu doğum yapalı. Herkese anlata anlata bitiremiyorum. Aklıma ne takıldıysa anında cevap verişi hamilelik süresinde çok güzel ve rahat bi süreç geçirdim ki doğumum da bi o kadar güzel geçti .Doğum anında bana sarılması masaj yapması beni güzel sesiyle motive edişi sakinleştirmesi. Sayesinde cok rahat bir doğumum oldu kızımı kucağıma aldım . İyi ki varsınız sizin gibi doktorlar hep varolsun canım doktorum

Konum: Özel Konak Hastanesi Sezeryan Doğum

Firdevs hanıma gittiğimde morel olarak çok kötü durumdaydım ama doktorum o kadar mükemmel bir insanki onu ayakta alkışlıyorum 10 gün önce doğum yaptım işinde ve alanında gerçekten çok iyi bir doktor enerjisi sıcak kanlılığı muhteşem bir doktor değil de bir abla gibi geldi bana her gittiğimde canım hocam seni çok seviyorum nice birdaha ki doğumlara inşallah

Konum: Özel Konak Hastanesi Doğum

Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor arayışına geçmiştim. Yorumlarını gördüm ve iyi ki Firdevs hanımı seçmişim diyorum. Guleryuzlu olması , usanmadan sorularıma cevap vermesi ilgisi alakası... kesinlikle tavsiye ediyorum. 10 ay oldu doğum yapalı. Gerekli durumlarda yine tercih edeceğim bir doktor olacak

Konum: Özel Konak Hastanesi Doğum

Hocamla 38. Haftamda tanıştım iyiki de yollarımız kesişmiş iyiki tanımışım kendisini normal doğum istiyorum dedim benimle saatlerce ilgilendi takibimi yaptı ama oğlum strese girdiği için acil sezeryana alındım korkularımı yendi doktorum sezeryan sonrası iyileşme sürecim çok rahat çok güzel oldu ilginiz alakanız şevkatiniz için çok minnettarım hocam

Konum: Özel Konak Hastanesi Normal Doğum

Canım doktorum. Kendisi hem cok iyi bir hekim hem hastayla iletisimi o kadar güzel ve rahatlatıcı ki. Dogum sürecim boyunca adım adım her ayrıntıyı anlattı benim soracagım sorulari sormadan bana aktardı hicbir korku ve tedirginlik yasatmadı. İlk doğumumdu ve zor olmasina rağmen normal dogum istedigimi bildigi icin her sekilde bana destek oldu cok çabaladı. Doğumhanede el ele yürüdü benimle, masaj yapti, dogum anına kadar saatlerce poliklinik ve benim aramda mekik dokudu, hep motive etti gözlerim dolu dolu oluyor o anları hatırlarken. Her anımda beni rahatlattı hic panik olmadım, şefkati ve sürekli bilgi vermesi bunu sağladı. Kendisine sonsuz kere sonsuz minnettarım. Benim mucizemin doğmasını sağladı.

Ş
Konum: Özel Konak Hastanesi Normal Doğum

08.05.2024 tarihinde kızımız Umay dünyaya geldi. Hocamızla tanışmamız iyi bir doktor ararken internet yorumları üzerine eşime Firdevs hocayı önerdim. 3,4 ay varken doğuma gidip bir görüşelim dedik. Bizim için önemli olan iletişim ve bu süreçte bizi rahatlatacak bir hekim istiyorduk. Eşim Zehra da görüşmeler sonucu doktorumuzu çok sevdi. Normal doğum istediğimizden gerektiğinde telefondan direkt kendisine ulaşabildik. Her zaman dönüş yaptı. Doğum zamanında eşim Firdevs hanımın sürekli geldiğini ve kendisini çok rahatlattığını söyledi. Dışarıda ben beklerken yanıma gelip süreç ile ilgili bilgi verdi, konuştuk. Tüm süreç boyunca hep iletişimi ve güler yüzü ile şansımız oldu. 2. Kızımız Umay’ı sağ salim kucağımıza aldık.

Konum: Özel Konak Hastanesi Normal Doğum

Firdevs hanım hayatımda tanıdığım en muhteşem doktor İlk gebeliğimdi ,kendi araştırmalarım sonucunda Firdevs Hanımı buldum ve iyi ki diyorum iyi ki onunla bu süreci devam ettirmişim.Normal doğum istiyordum ve bu konuda beni çok destekledi yapmam gerekenleri detaylı bir şekilde açıkladı. Söylediklerini, tavsiyelerini yapmaya çalıştım. Ve sonuç 01.01.2024 te sabaha karşı gelen sancılarımla doğumhaneye alındım. Firdevs Hocam hemen geldi. Onun o şevkatli sesi beni hemen rahatlattı. Ebem, hemşirelerimiz hepsi çok ilgili alakalıyıdı. Doğum sürecinde pilates hareketlerimiz, masajlarımız, herkes elinden gelen en güzel ilgiyi gösterdi. Firdevs hocam sen benim bu süreçteki en büyük kahramanımsın. Resmi tatil dinlemeden geldin,hiç yanımdan ayrılmadın. Daha nice hamişlere ışık olacağınızdan eminim

Op. Dr. Firdevs Şekerci Baran

N. ‘cım çok teşekkür ederim…Evet emek verdik ve sabır gösterdik , çok sükür sağlıkla geldi

Y
Konum: Özel Konak Hastanesi Sezeryan Doğum

3 yıl arayla iki doğumumu da firdevs hanım üstlendi.iletişim başarısı ,hekimliği ve karakteri ile kocaelinin şansıdır .

Çok tesekkür ederim

Ü
Konum: Özel Konak Hastanesi Diğer

Firdevs hocama tavsiye üzerine gittik. Sıcak kanlı yaklaşımı, herşeyi biz daha sormadan açıklaması, güler yüzü ve bilgi birikimi ile kendisinden çok memnun kaldık. Hamilelik sürecini kendisi ile tamamlamayı düşünüyoruz. Kesinlikle harika bir insan ve harika bir doktor...

Ş
Konum: Özel Konak Hastanesi Sezeryan Doğum

Dış merkez tüp bebek hastası olarak kendisi ile gebelik sürecinde tanışma fırsatımız oldu. Gerek soru ve cevapları gerek bizi rahatlaması hekimliği ile sonuna kadar güven duygusu vermesi ve tmmdır bu bizim doktorumuz dediğimiz doğumumuzu sorunsuz bir şekilde yapmış olması minnoşluğu ve güleryüzlülüğü ile iyi ki tanıdığımız iyi ki var dediğimiz doktorumuz… Herşey için teşekkür ederiz. Ayağınıza taş gözümüze yaş değmesin.

Çok sağol birtanem