Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Diş Çekimi
Kemik Grefti
İmplant
öy....
Doktorumuz Firdevs hanım ve ekip arkadaşları çok ilgili ve bunun yanında bilgili bir şekilde bana hiç acı yaşatmadan çok profesyonel bir şekilde diş çekimi yaptılar.Sağladığınız bu güzel karşılama ve tedavi uygulaması adına çok mutlu ve sağlıklı hissediyorum.Eksik olmayın her şey için görüşüm bu kadar, sağlıcakla kalın.
he...i
Firdevs hocaya implant ve 20 yaş çekimi için gittim, eli çok hafif ve hızlı bi o kadar samimi ve güven verici bir hoca, ilk gün bile hiç ağrım olmadı. Diş hekimi korkusu olanlara kesinlikle tavsiye ederim
g.....
Çene ağrılarım için girmiştim. Tedaviye başladık ve ağrılarım şimdiden yok denecekmldar azaldı alanında uzman bir hekim iyiki yorumlarını okumuş ve onu tercih etmişim
le...
Bazı insanlara rastlamak şanstır gerçekten hocayla öyle olduğunu düşünüyorum. Uzun süredir olan çene ağrılarım için gittim. Hem çok iyi ilgilendi, bilgilendirdi hem de ağrılarımın geçmesini sağladı. Güler yüzüyle de rahatlatıp benim gibi canı çok yanan birinin bile rahatça işlem görmesini sağladı.Hem işinde cok iyi hem de karşısındaki hastanın durumunu kaygılarını çok iyi analiz edip süreci yönetiyor.Yetiştirdiği öğrencilerinin kendisine benzemesi dileğiyle.
gü...n
Implant tedavisi için Firdevs hocaya gitmiştim, ımplant gibi zorlu bir diş süreci kendisinin işinin ehli oluşu ve güleryüzlülüğü ile hızlı ve sorunsuzca tamamladık, keşke Firdevs hoca gibi hekimlerimiz daha çok olsa.
i̇....
Bilgisi, tecrübesi, sevecenliği, içten ve rahatlatıcı tutumu ile "İyi ki dişlerimi emanet ettim." diyebileceğim harika bir hekim. Diş çekimi ve implant tedavim için Sayın Prof. Dr. Firdevs ŞENEL 'e sonsuz teşekkürler.
eb...u
Cene agrim icin gitmistim.Gideli hafta oldu cene agrim cok azaldi güler yüzlü ,alaninda cok iyi olduğu belli hastaya yaklasimi cok iyi empati kurabildigini düsünüyorum tavsiye ediyorum.
s....ö
Dr,Firdevs Şenel Hanım kıymetli hocam iyiki size rastladım kendi alanında uzman deneyimli hekim olan,(impilant ) tedavim sürecin'de hassasiyetle yaklaşan ,işlem konusunda bilgi paylaşımı çok önemliydi benim için , hasta psikolojisini çok iyi yöneten bir hoca kendisi, (6 adet impiland ) takıldı.İylesme sürecindeyim tedavim takipte .
Tıbbi yöntemler bir uzmanın deneyimiyle sınırlıdır. Çok teşekkürler.
Hayatınızda mesleginizde başarılar dilerim.Rabbim sizin gibi hekimlerin sayılarını artırsın.
nu...
Maksilla darlığı problemim vardı. Firdevs hocam hiçbir şey hissettirmeden yaptı ameliyatı. Zor bir operasyon olmasına rağmen yüzümde hiç morluk olmadı. Gösterdiğiniz ilgi ve samimiyet çok çok özeldi. Ellerinize sağlık hocam. Tereddütsüz gidebileceğiniz çok iyi bir cerrah. Diğer ameliyatta görüşmek üzere inşallah.
se...i
Kizim 8 yasinda. Gomulu dis cekimi yapildi. Firdevs Hoca cok iyi bir doktor. Guleryuzlu , yaklasimi harikaydi...
Firdevs Şenel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Firdevs Şenel, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Firdevs Şenel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Diş Çekimi, Diş Estetiği, İmplant, Kemik Grefti.
Firdevs Şenel adresi nerede?Firdevs Şenel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet, Turgut Özal Blv. No:1, 34500 Büyükçekmece/İstanbul İstanbul
- Halaskargazi cad. No:103 Gün Apt. Kat:2 Daire 7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Firdevs Şenel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Firdevs Şenel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Firdevs Şenel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Firdevs Şenel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Firdevs Şenel hangi dilleri konuşuyor?Firdevs Şenel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Firdevs Şenel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Firdevs Şenel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Firdevs Şenel hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Firdevs Şenel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Firdevs Şenel hangi sigortaları kabul ediyor?Firdevs Şenel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları