Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Tüberkülin Deri Testi(Tdt)
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Firuz Çelikoğlu Muayenehanesi
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Firuz Çelikoğlu Muayenehanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Firuz Çelikoğlu Muayenehanesi
İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi)
Firuz Çelikoğlu Muayenehanesi
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini 1983 senesinde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları ihtisasını ,New York Üniversitesi Mount Sinai Medical School ve London Royal Brompton Göğüs Hastalıkları Enstitüsünde tamamlamıştır.
1993 yılında doçent olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi olarak devam etti. Akciğer kanseri konusundaki araştırmalarını devam ettirmek üzere 1994 senesinde New York Üniversitesi Mount Sinai Medical School a gitti.
1995 senesinde misafir profesör olarak Paris Reno Decarte Üniversitesi'ne davet edildi. 2000 senesinde Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Göğüs Hastalıkları kurucu öğretim üyesi olarak görev aldı.
1999-2006 Florence Nightingale Hastaneler Grubu Metropolitan Hastanesi'nin Göğüs Hastalıkları Bölümünde konsultan hekimlik ve Uyku Bozuklukları Merkezi direktörlüğü yaptı.
2006 senesinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyeliği görevine geri döndü ve 2008 senesinde İstanbul Üniversitesinde profesörlük unvanı verildi.2011'den bu yana özel kliniğinde hizmet vermektedir.
re...i
Ben Remziye Yağcı 54 yaşında süper kahramanlara inandım. Sadece bir öksürük için gelmiştim. Sizin titizlikle herşeyi tahlil etmeniz sayesinde 1. Evre de teşhis ettiğiniz hastalığım. Sayenizde kurtuldum hocam rahat nefes alabiliyorum. İBu yaşıma kadar gördüğüm en ilgili ve kendimi güvende hissettiğim hocam. yi ki varsınız elleri öpülesi hocam. Tüm sevgi saygımla .
a....g
Kendisinin öncelikle hastasıyla ilişki anlamında son derece saygılı, sevecen ve iyi niyetli bir yaklaşımı olduğunu düşünüyorum, bunun dışında alanında engin birikimlerini hiç tereddüt etmeden ve zamanı iyi yöneterek hastasına çok iyi bir şekilde aktarıyor, bu anlamda kendisinden çok memnunum ve hastası olmaktan da çok mutluyum. Kendisiyle uyku problemim üzerine bir tedavi süreci geçirdim, şu anda da gayet iyiyim.
l....t
Benim astım rahatsızlığım var, bununla alakalı düzenli olarak kendisine tedavi görüyorum. Doktorum hastası ile son derece ilgili, doğru teşhis ve tedavi yöntemini uygulayan, asla takibi bırakmayan, her konuda ilgili, anlayışlı ve son derece duyarlı bir hekim, bu anlamda kendisinden çok memnunum, 20 yıldır kendisini tanıyorum. Kendisinin Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri olduğunu düşünüyorum.
k....t
Kendisi öncelikle benim 30 yıllık doktorum. Ben uyku apnesi hastasıyım, ilk önce bu rahatsızlığımdan dolayı kendisiyle tanıştım, bunun tedavisini yaptı ve bana bir cihaz verdi, sonrasında koah, akciğer üzerine sıkıntılarım vardı, bununla alakalı kendisiyle bir tedavi süreci geçirdim. Kendisi benim canım ciğerimdir, son derece süper ve kaliteli bir doktor olduğunu düşünüyorum, kendisinden memnunum, her sene de muhakkak düzenli olarak kontrollerime gidiyorum.
ö....ü
Ben alerjik bronşit rahatsızlığımla alakalı kendisiyle bir tedavi süreci geçirdim, bunun dışında Covid rahatsızlığımla alakalı da bir tedavi sürecim oldu. Kendisinden gayet memnunum, alanında başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum, senede bir de kontrol amaçlı hala kendisine gidiyorum.
s....i
Ben daha önce astım rahatsızlığımla alakalı kendisiyle bir tedavi süreci geçirdim, son derece memnun kaldım. Astım rahatsızlığımdan dolayı zor geçirdiğim hayatımı sadece ilaçlarımı düzenleyerek seneler evvel kolaylaştırdı ve beni kurtardı, hala da göğüs hastalıkları ile alakalı bir durum olduğunda kendisine gidiyorum. Tedavi sürecinde inceleyici olması ve her konuda basit çözümler aramasından gerçekten çok memnun kaldım.
İlgili iyi bir doktor her zaman ulaşılabilir güvenilir tavsiye ediyorum sarkoidoz hastasıyım takip gerektiren bir hastalık referans yoluyla ulaştım Firuz Bey'e. Şu an görüşmelere devam ediyoruz hayatım boyunca kontrol olması gerek Firuz Bey detayları iyi takip ediyor samimi işinin uzmanı olduğunu biliyorum.
Çok doktor dolaştım son durak Firuz Hoca olacak niyetiyle gittim şükürler olsun öyle oldu geniş kapsamlı bakabilen bir doktor akciğer konusunda diğer alanlardan da akciğere bakabiliyor benimle ilgili bir çok çözüme ulaştık uyku laboratuvarına yönlendirdi uykuyla ilgili başka şeyler çıktı ilerleyince başka açılar oldu iyi bir doktor. Geniş bakabilen ender doktorlardan bir tanesi. Firuz Bey'e gitmeden önce kortizon tedavileri gördüm başka doktorlar akciğer tomografisi Bronkoskopi yaptırmamıştı bazı doktorlar gözden kaçırabiliyor Firuz Hoca'nın insaniyet tarafı da var Bronkoskopi yaptığında elini omzuma koyup telaş etme geçecek demesi bana iyi gelmişti. Görüşmelere devam ediyoruz öksürük şikayetiyle gidip tamamen kalp olayıyla da karşılaştım hemen Firuz Hoca fark etti hemen sevk etti belki de hayatımı kurtardı.
Mükemmel bir doktor gerçekten aile büyüğümüz gibi mütevazi bilgili kibar biri. Herkese önermek isterim bambaşka bir insan babamın göğüs hastalığı rahatsızlığı için internetten araştırarak ulaştım babamı götürmeyi uygun buldum. Bizim doktorumuz Firuz Hoca'dır memnunuz kendisinden. Tedaviden sonra babam daha rahatladı görüşmelere devam ediyoruz ara ara. Babam daha rahat nefes alıyor hırıltı öksürük bronşektazi vardı birazcık toparladı.
s...
Firuz Hocamıza tavsiye üzerine ulaştık. Anneme konulan akciger kanseri teshisinde ameliyat ve kemo uygun olmadigi icin alternatif tedavi istedigimizde tek adres Dr Firuz bey oldu. Ve mukemmel iletisi, hasta takibi ile harika bir doktora sahip olduk. Gogus hastaliklariyla ilgili her hastaya da siddetle tavsiye ederim. Her gun hem kendisi hem asistani annemin durumunu sorup takip ediyor, acil durumlarda bile sakinligini koruyup bizleri de sakinlestiriyorlar. Biz cok memnunuz
Firuz Çelikoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Firuz Çelikoğlu, Göğüs Hastalıkları. Size Firuz Çelikoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Solunum Fonksiyon Testleri, Servikal Mediastinoskopi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Teknesyumlu Tiroid Tarama, Termoplasti, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Radyonükleer Kemik Taraması, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Polisomnografi.
Firuz Çelikoğlu adresi nerede?Firuz Çelikoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Hakkı Yeten Cad. Aşçıoğlu Plaza No:17 K:3 D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Firuz Çelikoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Firuz Çelikoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Firuz Çelikoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Firuz Çelikoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Firuz Çelikoğlu hangi dilleri konuşuyor?Firuz Çelikoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Firuz Çelikoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Firuz Çelikoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Firuz Çelikoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Firuz Çelikoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Firuz Çelikoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları