Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın
Göğüs ağrısı akabinde tomografi sonuçlarımızla gittik kitlenin ne olduğu anlamak için buronoskopi önerdi yaptırdık biyopsi alındı hocaya sorduğumuzda pek açıklayıcı bilgi vermedi onlolojik bir durum olabilir dedi fazla konuşmasını sevmeyen bir hoca siz sormadan bişey söylemiyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ke...u
gece terlemesi ve astım şikayetleri ile verem savaşta flim,kan örnekleri ve balgam incelenmesi sonucunda. temiz çıktı. beni üniversite hastanesine yönlerdiler. sıra aldım.Dr. olarak Doç.Dr. Fusun Karadağ'ı tesedüfen seçtim. çeşitli tetkikler sonucunda hastalığımın siniziten kaynaklandığını tesbit etti. ilaç tedavisi ile beni tedavi etti çok memnun kaldım.bilgi ve tecrübesine güveniyorum. sizede tavsiye ederim.. kendisine teşekkür ederim saygılarımla Kenan Zoroğlu
Fisun Karadağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fisun Karadağ, Göğüs Hastalıkları.
Fisun Karadağ adresi nerede?Fisun Karadağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fisun Karadağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fisun Karadağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fisun Karadağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fisun Karadağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fisun Karadağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fisun Karadağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fisun Karadağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları