Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Karesi, Balıkesir
Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Balıkesir • Harita
Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11, Balıkesir • Harita
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaYıldız Mahallesi Balıkesir Yolu, Balıkesir • Harita
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaÇağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Balıkesir • Harita
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAyyıldız Tepe Mahallesi Çanakkale Yolu Üzeri No: 75, Balıkesir • Harita
Uzm. Dr. Hüseyin Arı
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
Anafartalar Cad., Balıkesir • Harita
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26, Balıkesir • Harita
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAtatürk Mah. Turgut Reis Cad., Balıkesir • Harita
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Radyoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaPaşaalanı Mahallesi Dereboyu Caddesi No:20-22, Balıkesir • Harita
Atatürk Mah. Turgut Reis Cad., Balıkesir • Harita
Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26, Balıkesir • Harita
Ayyıldız Tepe Mahallesi Çanakkale Yolu Üzeri No: 75, Balıkesir • Harita
Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26, Balıkesir • Harita
Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Balıkesir • Harita
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaAnafartalar Cad., Balıkesir • Harita