İstanbul, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Özel Median Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:369, Bahçelievler • Harita
Özel Median Hastanesi
Medipoint Tıp Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Ayşe Cavuş Cad.Aydın Sok.No:9 Suadiye, İstanbul • Harita
Turgut Göksoy Muayenehanesi
Zuhuratbaba Mahallesi, Haksever Sokak, No:12, İstanbul • Harita
Demet Demircioğlu Muayenehanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Caddebostan mahallesi, Bağdat caddesi, Ahenk Apt. No:344 Kat:4 Daire:8, İstanbul • Harita
Uzm.Dr.Nurmine UMDU - FİZİKA Fizik Tedavi Merkezi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
İstinye, İstinye Cd. No:98, 34465 Sarıyer/İstanbul, • Harita
İstinye Devlet Hastahanesi
Özel Vital Hospital
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Beşiktaş Fizik Tedavi Uzmanları
Avcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları