Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti, Metabolik cerrahi Daha fazlaAtatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaKazımiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:58/C, Çorlu • Harita
Atatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Özel Çorlu Reyap Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaKazımiye Mahallesi Sevgi Sokak No:2, Çorlu • Harita
Özel Çorlu Reyap Hastanesi
Uzm. Dr. Hicran Yeşilyurt
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
Kazımiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:58/C, Çorlu • Harita
İrmet Hospital
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaNamık Kemal Bulvarı No:17-21, Çerkezköy • Harita
İrmet Hospital
Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Halk sağlığı Daha fazlaNamık Kemal Cad.No:14, Tekirdağ • Harita
Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları