Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
Özel Medikar Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Özel Medikar Hastanesi
Özel Gözde Hastanesi Kuşadası
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaTürkmen Mahallesi Rıza Saraç Caddesi, Kuşadası • Harita
Özel Gözde Hastanesi Kuşadası
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaEskisaray Mahallesi 702. Sokak No:8, Adıyaman • Harita
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman
Medipoint Tıp Merkezi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Kültür Sok.No:1, Bahçelievler • Harita
Medical Park Bahçelievler Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Özel Beyhekim Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaTepekum Mahallesi Beyhekim Sokak No:18, Adapazarı • Harita
Özel Beyhekim Hastanesi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaMurat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli • Harita
Özel Denizli Tekden Hastanesi
A Life Hospital Kuzey Ankara
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaFatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar • Harita
A Life Hospital Kuzey Ankara
Gaziantep Özel Deva Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaBekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Gaziantep • Harita
Gaziantep Özel Deva Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Özel Koru Sincan Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaAkşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1, Sincan • Harita
Özel Koru Sincan Hastanesi
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Sincan bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (14)Fizik Tedavi Uzmanları Allianz Sigorta
Fizik Tedavi Uzmanları Axa Sigorta
Fizik Tedavi Uzmanları Diğer (İade)
Fizik Tedavi Uzmanları Anadolu Sigorta
Fizik Tedavi Uzmanları Mapfre Sigorta