Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Kumlu, Hatay
Yıldırım Oğuz Göker Caddesi Gelincik Sokak No:2 Akatlar/Etiler, İstanbul • Harita
Fzt. Betül Akyünci
Güvenevler Mah. 29010. Cad. No:42, Gaziantep • Harita
Fzt. Oğuzcan Kılıç
Bursa, Mustafakemalpaşa • Harita
Fzt. Alper Dirlik * Hastaların kendi adreslerine giderek tedavi hizmeti vermektedir.
Atatürk Mahallesi Duisburg Bulvarı No:19/B Aleyna Apartmanı, Şehitkamil • Harita
Myfizyopilates
Ante Sağlık
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Diyetisyen, Psikoloji
, Psikolojik danışma ve rehberlik Daha fazla -
İnönü Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 412B/9 Vega Cadde Avm, Yenimahalle • Harita
Fizyo Batı
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İZZETTİN ÇALIŞLAR CADDESİ NO:32 KAT:2 D:7, İstanbul • Harita
Fzt. Yunus Emre Demirdağ
Huzurevleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:26/2A Go Ofis, Adana • Harita
Fizyoada Sağlıklı Yaşam Merkezi
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:43/C, Ankara • Harita
Medulla Klinik
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Özel Dünyam Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaHastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Hasan Keleş İş Merkezi Kat 3, İzmit • Harita
Artro Klinik
Şişli Teşvikiye, İstanbul • Harita
Fzt. Çisem Aslıhan Öz
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi