Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Kumlu, Hatay
Huzurevleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:26/2A Go Ofis, Adana • Harita
Fizyoada Sağlıklı Yaşam Merkezi
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ İZZETTİN ÇALIŞLAR CADDESİ NO:32 KAT:2 D:7, İstanbul • Harita
Fzt. Yunus Emre Demirdağ
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:43/C, Ankara • Harita
Medulla Klinik
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Hasan Keleş İş Merkezi Kat 3, İzmit • Harita
Artro Klinik
Şişli Teşvikiye, İstanbul • Harita
Fzt. Çisem Aslıhan Öz
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Mehmet Akif Ersoy Mah. 29. Ekim Bulvarı No:142 İç Kapı No:4, Denizli • Harita