Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Kumlu, Hatay
Özel Biyofiz Fizik Tedavi Ve Romatizmal Hastalıklar Tıp Merkezi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Diyetisyen Daha fazlaKaraman Meh.Kültür Cad.Biçen Sok. No:10, Nilüfer • Harita
Özel Biyofiz Fizik Tedavi Ve Romatizmal Hastalıklar Tıp Merkezi
Köroğlu Mah. Şehit Erol Erdoğan Sk. No:19/14 Merkez, Bolu • Harita
İmgelem Bebek Ve Çocuk Fizyoterapi Merkezi
piri reis mahallesi 249 sokak no:71 daire:2, İzmir • Harita
Fzt. Bilal Ergin
Körfez mahallesi Ankara Kara yolu caddesi üzülmez iş merkezi no:127 kat:3, Kocaeli • Harita
Fizyoterapist Seray Demir
İstanbul • Harita
Fzt. Emine Tutuk
Özel Anatolia Hospital Lara
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaGüzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa • Harita
Özel Anatolia Hospital Lara
Şişli Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Fzt. Aylin Demirel Abay
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
İsmet Paşa Mah. Halil Bey Bulvarı no.18 Daire.1, Muğla • Harita
Fzt. Mizgin Duygu
Yahyakaptan Mahallesi Akasyalar Caddesi No:24/3 Arastapark AVM, İzmit • Harita
OrthoPoint Ortopedi ve Fizyoterapi Merkezi
Özel Buhara Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenişehir Girişi Atatürk Bulvarı No:3 Yenişehir, Palandöken • Harita
Özel Buhara Hastanesi
İzmir • Harita
BAYRAKLI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı no:26 Uyum Apartmanı Kat:1 Daire:2, Samsun • Harita
Fizyovita Gtos Atakum
Renaza İş ve Yaşam Merkezi, İlkbahar Mah, Doğukent Cad, No:739 Daire:82, Ankara • Harita
One Health Fizyoterapi
İstanbul, İstanbul • Harita