Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Kumlu, Hatay

• Fzt. İbrahim Lala

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Selçuk Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:45B Akşehir/Konya, Türkiye, Akşehir Harita

Fizaform Sağlıklı Yaşam Merkezi - Fizyoterapi-Diyet-Spor

• Ankara Özel Güven Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi Daha fazla

Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya Harita

Ankara Özel Güven Hastanesi

• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi Daha fazla

Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya Harita

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi

• Fzt. Abdurrahman Tapan

Ataşehir Mahallesi, Elazığ Harita

Fizyotapan

• Fzt. Esma Helin Çelik

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Batıkent mahallesi Kürşat Tüzmen bulvarı Furkan Apartmanı altı, Gaziantep Harita

Fizyoterapist Esma Helin Klinik

• Fzt. Hasan Üyel

Kayseri, Kayseri Harita

Aplus Fizik Tedavi ve Manuelterapi Kliniği

• Adana Başkent Kışla Sağlık Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Nefroloji

, Tıbbi onkoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi farmakoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazla

Kazım Karabekir Mah. Gülhatmi Cad. No:37/A, Yüreğir Harita

Adana Başkent Kışla Sağlık Hastanesi

• İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul Harita

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

• Fzt. Şafak Palabıyık

Uluönder mahallesi örsan sokak no 25 , Eskişehir Harita

Bulut özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi

• Dr. Öğr. Üyesi Gamze Şenbursa

Gözümpark Yaşam Merkezi 3296. Cadde No:2/69 Yaşamkent, Ankara Harita

Gamze Şenbursa Muayenehanesi

• İstanbul, İstanbul Harita

Fzt. Zehra Zümrüt Öztemur

• Fzt. M.Yusuf Kızıldağ

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Tepebaşı Harita

Fbt Fizyobes Terapi Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

Hüseyinağa mah. Atıf Yılmaz cd. No:5/33 İstiklal Palas Ofis, İstanbul Harita

Fizyoterapist Alper Karaca

• Fzt. Ahmet Yıldırım

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Fulya, Büyükdere Cd. somer apt D:no:64 iç kapı no:18, 34000 Şişli/İstanbul, İstanbul Harita

Fizyoterapi Clinic

• Fzt. Zümra Çakıcı