Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Kumlu, Hatay

Altay Mahallesi Orhan Bey Caddesi No:1/27 Ata Yıldız Plaza, Ankara Harita

Uzm. Fzt. Sena Çarıkcı

• Konya Beyhekim Devlet Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazla

Yazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu Harita

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi

• İzmir Özel Gazi Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29, İzmir Harita

İzmir Özel Gazi Hastanesi

• Özel Örnek Tıp Merkezi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti Daha fazla

Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:140, Ataşehir Harita

Özel Örnek Tıp Merkezi

• Fzt. Selçuk Dündar

Pancarlı Mahallesi Necmi Bayram Caddesi No: 47, Şehitkamil Harita

Olea Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

• İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazla

Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul Harita

İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi

• Aktürk Tıp Merkezi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazla

Tekye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:38, Kilis Harita

Aktürk Tıp Merkezi

• Acıbadem Fulya Hastanesi

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş Harita

Acıbadem Fulya Hastanesi

• Özel Grandmedical Hospital

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Güzelyurt Mah. 19 Mayıs Cad. No:4, Manisa Harita

Özel Grandmedical Hospital

• Bahçelievler Devlet Hastanesi

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazla

Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul Harita

Trabzon Merkez, Trabzon Harita

Fzt. Yaşar Uzun

• Fzt. Salih Tekeli

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Servi Mahallesi Derbent Sokak No:4 A blok daire:3 Twin ofis plus, Kütahya Harita

Fizyotouch Ağrısız Yaşam ve Egzersiz Danışmanlığı

Kızılırmak Mahallesi, Ankara Harita

fizyoblu sağlıklı yaşam merkezi

• Fzt. Said Yıldız

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi 1585. Sokak çağrı Apt k:2 d:5, Denizli Harita

Fizyoşifa Sağlıklı Yaşam Merkezi(Said Yıldız)

• Gaziemir Belediye Reviri

Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları