e....
Fuat hocam mesleğinde oldukça iyi ;gerek hastalara yaklaşımı ,gerekse doktorluk bilgisi …İlk bebek tedavimizde ikiz olumlu sonuç aldık.Hamileliğim süresince ve tedavi süresince tıbben bilgileri ve hasta yaklaşımlarından çok memnun kaldık . Epeyden beri istediğimiz bebeklerimizi elimize almamıza vesile oldu.Evimize çifte mutluluk yaşattı .Fuat hocam bizi sevindirdi ,Rabbim de onu sevindirsin.Herkeze tavsiye ediyorum .
ar...
4 tüp bebek tedavisi gördüm 1 tane dis merkezde 3 tanesi novafertil tüp bebek merkezinde bugün mutlu sonucu öğrendik senelerdir bi aile gbi benimsedi hem doktorumuz hemde bütün çalışanlar bizimle ağladı bizimle güldü Fuat hocam gerçekten çok güzel yaklaştı hep bi baba gbi kesinlikle herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği bir doktor kendisine çok teşekkür ederiz
n....ç
........merhabalar........
Kby (böbrek yetmezliği) hastasi olarak tüp bebek bana mantıksız geliyordu. Çünkü vücudum kan bile uretmiyordu. Eşimin istegi uzerine muayene olduk ve olabileceğini ogrendik. Ilk verdiğimiz örnek te cok başarılı sonuçlar aldık. Bu süre zarfında benim icimde umut yoktu taki transferden 15 gun sonrasi tutugunu ogrenince umutlarim yeşerdi. Bu gun 29.05.2023 ve artık ikiz babası adayıyım. Allahim isteyen herkeze nasip etsin.
Doktorumuz Fuat Ali Hocama ve ekibine güler yüzlü ve alakalı oldukları için teşekkür ederim. Umudunuzu asla yetirmeyin.
fa...u
eşimle beraber gittik 3.tüp bebek denememizdi ilk muayenesi güzeldi ilgi alaka vardı yumurtalar boş çıktı .olabilir Allahdan gelen bir şey olabilir. sonuç olarak ben memnun kalmadım. tavsiye etmem kimseye
Fuat Ali isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fuat Ali, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Fuat Ali adresi nerede?Fuat Ali şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Org. Tural Mah. Yeni Meram Cad. No:75 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fuat Ali isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fuat Ali online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fuat Ali isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fuat Ali bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fuat Ali ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fuat Ali hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Fuat Ali hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları