ec...e
Datça Devlet Hastanesinin gülen yüzü.Samimi ve candan tavırları ile ilk görüşte rahatlatıyor. Dikkatli, titiz, kararlı. Tebrik ediyor başarılar diliyorum.
za...n
Hastaya yaklaşımından, sorulara anlayacağınız dilden cevaplar veren ve kendinden emin ve insana güven veren güler yüzlü anlayışlı bir doktor. O kadar samimi ve yakından ilgileniyor ki maalesef çoğu doktor arkadaş bu yetisini yitirmiş. Araştırıdım Ardahan da görev yaparken yılın en iyi doktoru seçilmiş. Tebrikler başarının artarak devamını dilerim doktor kardeşim
1n...n
Tatil rahatlıktır. Datça da tatil harika. Hastalanmamak kaydıyla. Küçük, eski bir hastanede hizmet etmeye çalışan fedakar insanlar. Emeği geçen, aklımda kalan bir isim, Dr Fuat BELLİ. Zahmetimi dindirdi, sıkıntımdan kurtardı. Canı gönülden tebrik ediyorum. TEŞEKKÜRLER
me...n
Öncelikle tüm hastalara şifa ve tüm doktorlara da kuvvet diliyorum. Dr Fuat Belli yi çok ağrılı bir halde iken tanıdım. Kısa sürede şifa bulma sebebim oldu. samimi ve saygılı tavırları. telaşsız ve kendınden emin muayenesi. doğru tedavisi için tebrik ediyor başarılar diliyorum.
29...s
Hastanemiz doktorları içinde en efendi kişidir. Samimi ve saygılı tavırları ile isminin geçtiği her yerde hürmet ve muhabbetle anılıyor. Kendisine Datça halkı adına teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
se...n
Datca Devlet Hastanesi doktorlari arasinda efendiligi ile taninan Dr Fuat Belli guleryuzlu, ilgili ve samimi. Kendisine yardimlarindan dolayi tesekkur eder. Basarilar dilerim.
se...n
Hastanemiz doktorları içinde efendi kişiliği ile dikkat çeken doktorumuz aynı zaman da güler yüzlü ve samimi. Zor bir hasta olmama rağmen kolaylıkla sorunlarımı halleden sabırlı içten doktoruma teşekkürü borç bilirim
Fuat Belli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fuat Belli, Pratisyen.
Fuat Belli adresi nerede?Fuat Belli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskele Mah. Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fuat Belli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fuat Belli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fuat Belli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fuat Belli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fuat Belli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fuat Belli hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Fuat Belli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.